Pyramis SMARTLINE SH 520 – plită încorporabilă din inox cu mod de siguranţă

Pyramis SMARTLINE SH 520 este o altă plită încorporabilă de buget pe gaz, potrivită perfect oricărui stil de amenajare şi de decor al oricărei bucătării. Este un produs electrocasnic de calitate foarte bună destinsat bucătăriilor, ce asigură o utilizare sigură şi confortabilă cu rezultate pe măsură.

Aşadar, vorbim despre un aparat alimentat cu gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Este echipat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi cu mod de siguranţă al flăcării.

Acest model recent SMARTLINE SH 520 poate fi procurat online din stocul magazinului de specialitate eMag cu numai 399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie argintie elegantă şi modernă din inox de calitate bună. Este de tip încorporabilă, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 59 x 52 x 5,5 (IxLxA) cm. Ar mai fi de specificat faptul că lungimea cablului de alimentare este de 1.5m, că grosimea blatului de încorporare trebuie să măsoare 5.5cm şi că vine standard cu setare pentru gaz natural G20.

Imagini cu Pyramis SMARTLINE SH 520:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum cum am spus şi mai sus, noua plită de faţă a producătorului Pyramis deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum: unul mare, unul mic şi două normale. Ca şi poziţionare, acestea sunt amplasate astfel: cel mare în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta spate, iar cele două normale în partea din stânga spate şi dreapta faţă.

Deasupra acestora sunt proiectate două grătare emailate de culoare negară, capabile să garanteze o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

În privinţa puterii calorice, cel mare dezvoltă 2.9kW, cel mic 9,5kW, iar cele două normale câte 1.7kW fiecare.

Ca şi control, acesta se poate efectua extrem de uşor din panoul frontal de comandă. Aici sunt prevăzute 4 butoane cu finisaj negru, ce pot fi acţionate prin rotire.

Modul de siguranţă are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, doar atunci când flacăra este stinsă accidental.

Concluzie:

Concluzionând, Pyramis SMARTLINE SH 520 reprezintă o plită încorporabilă din inox de calitate foarte bună, ce are alimentare cu gaz şi aprindere electrică de la buton.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Mod de siguranţă
  • Aprindere electrică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.