Philips Saeco Sarista – espressor automat inteligent de 2000W putere

Philips Saeco Sarista reprezintă un espressor de cafe automat, performant şi calitativ, ce reuşeşte de fiecare dată să surprindă prin băuturi proaspete şi savuroase. Designul compact şi atrăgător îi permite să se integreze extrem de uşor în orice stil de decor interior, fie acasă, fie la serviciu.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat electrocasnic automat de 2000W putere. Deţine pompă de presiune de 15 bari, rezervor de apă de 1.25l, container pentru cafea boabe, rezervor pentru filtrul de cafea, recipient pentru reziduri (10 cafele), precum şi o capacitate pentru 1 sau 2 ceşti.

Acest model Saeco Sarista este deja prezent online în oferta magazinului eMag la preţul de ofertă de doar 1.090 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, se bucură de un exterior plăcut ce prezintă forme şi finisaje bine definite. Este de culoare negru-argintiu, cântăreşte în jur de 7.1kg şi măsoară standard 258 x 318 x 442 (W x D x H) mm, cablul de alimentare având o lungime de 1m.

Imagini cu Philips Saeco Sarista:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noul espressor automat de la Philips din gama Saeco se alimentează doar cu cafea boabe. Astfel, integrează o râşniţă calitativă ce asigură de fiecare dată o cafea proaspătă bine măcinată.

Din punct de vedere al funcţiilor, se bucură de sistemul anticalcar, de funcţia de oprire automată după 30 de minute de neutilizare, de indicatorul pentru decalcifiere, de indicatorul pentru lipsă apă şamd.

Datorită elementelor sale detaşabile, precum rezervorul de apă, tăviţa reziduală şi compartimentul pentru cafea boabe, curăţarea şi igienizarea aparatului se dovedeşte a fi pe cât se poate de simplă şi de rapidă.

Pe partea de comandă, panoul de control este situat în partea frontală a espressorului, acolo unde se găsesc butoanele cu control electronic şi cu afişaj LED.

Este de remarcat faptul că pe lângă espresso, are capacitatea de a prepara în mod automat şi cafea la filtru, graţie sistemului cu care este dotat.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Sarista se dovedeşte a fi un espressor de cafea automat de calitate foarte bună, capabil să prepare de fiecare dată o cafea aromată, proaspătă şi delicioasă.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 2000W putere
  • Automat
  • 15 bari
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.