Philips PowerPro Expert FC9722/09 – aspirator fără sac de 650W putere

Philips PowerPro Expert FC9722/09 reprezintă un real ajutor în casă atunci când vine vorba de curăţenie şi ai nevoie de un aspirator performant, economic şi eficient. Pe lângă faptul că oferă o manevrabilitate confortabilă, garantează şi o depozitare rapidă şi uşoară în orice colţişor al casei.

Ei bine, vorbim despre un model fără sac de 650W putere, încadrat în clasa energetică A. Realizează aspirare uscată pe multi-suprafeţe, recipientul colector având o capacitate de 2l.

Acest model nou FC9722/09 este deja comercializat online de către magazinul eMag cu preţul avantajos de numai 680 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, se bucură de o construcţie interesantă şi calitativă cu forme bine definite. Este pe un fond de culoare asemănătoare bronzului, cântăreşte în jur de 5.5kg şi măsoară standard o lăţime de 292mm, o înălţime de 292mm şi o adâncime de 505mm.

Acelaşi aspirator fără sac este prezent online şi în ofertele celor de la Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Philips PowerPro Expert FC9722/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că provine din clasa energetică A, înregistrează un consum de curent electric mediu anual de numai 27.9kWh.

Aşa cum am spus, modelul de faţă are capacitatea de a efectua aspirare uscată pe diferite suprafeţe, având o rază de operare de până la 10 metrii.

Vine dotat cu derulator automat pentru cablu de alimentare, lungimea acestuia fiind de 7 metrii.

În timpul utilizării, nivelul de zgomot maxim înregistrat este de numai 76 dB, acesta fiind influenţat direct de către variatorul electronic de putere aflat în partea frontală a acestuia.

Pe partea de filtrare, producătorul l-a echipat atât cu un filtru lavabil pentru motor, cât şi cu un filtru de evacuare EPA 10.

Ar mai fi de spus că are un flux de aer de până la 26l/s, că deţine mâner pentru transport atât în partea frontală, cât şi în cea superioară şi că vine la pachet împreună cu următoarele accesorii: un tub telescopic metalic, un furtun flexibil, o duză TriActive, o duză pentru suprefete dure, o duză mică şi un accesoriu pentru spaţiile înguste.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Philips PowerPro Expert FC9722/09 este un aspirator fără sac de calitate foarte bună, ce reuşeşte să ofere un mod de utilizare comod, precum şi o depozitare pe măsură.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 650W putere
   • Clasa A
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.