Philips PowerPro Compact FC9333/09 – aspirator fără sac de 650W putere

Philips PowerPro Compact FC9333/09 este un aspirator modern fără sac colector, calitativ şi accesibil, ce se dovedeşte a fi o soluţie ideală atunci când vine vorba de curăţenie. Reprezintă un model atractiv, ce asigură atât o manevrabilitate confortabilă, cât şi o depozitare pe cât se poate de uşoară.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic pentru curăţenie de 650W putere încadrat în clasa energetică A. Realizează aspirare uscată pe diferite suprafeţe, recipientul de colectare având un volum de 1.5l.

Acest model recent PowerPro Compact FC9333/09 poate fi procurat online din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 395 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, prezintă o construcţie interesantă pe un fond de culoare violet. Construcţia ergonomică îi permite să garanteze atât o utilizare comodă, cât şi o depozitare uşoară. Are o greutate de aproximativ 4.5kg şi măsoară standard o lăţime de 281mm, o înălţime de 247mm şi o adâncime de 410mm.

Aspratorul de faţă se regăseşte şi în ofertele celor de la Flanco, Altex şi CEL.

Imagini cu Philips PowerPro Compact FC9333/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul model de la Philips din gama PowerPro Compact necesită o alimentare la reţea la 220V, cu 50Hz. Aşa cum am spus, are o putere de 650W şi este încadrat în clasa energetică A, fapt ce îl determină să asigure un consum mediu de curent electric de numai 25kWh/an.

Se laudă cu derulator automat pentru cablul de alimentare, lungimea standard a acestuia fiind de până la 6 metrii. Astfel, asigură o rază de operare destul de largă, respectiv de până la 9 metrii.

Din punct de vedere al accesoriilor, vine împreună cu un tub telescopic din metal, cu un furtun flexibil, cu o perie integrată, cu un element pentru spaţiile înguste, precum şi cu o perie pentru suprafeţele dure.

Ar mai fi de menţionat vidul maxim de 16/8kPa, dar şi fluxul de aer maxim înregistrat de 27.8l/s

Acest model cu tehnologie PowerCyclone 5 vine echipat din fabrică cu un filtru de evacuare antialergic extrem de eficient şi de calitativ.

Cât despre nivelul acustic înregistrat la utilizare, maxima acestuia este de doar 79dB.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Philips PowerPro Compact FC9333/09 se dovedeşte a fi un aspirator extrem de calitativ şi de eficient, ce oferă atât un mod de utilizare confortabil, cât şi o depozitare rapidă şi uşoară.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 650W putere
   • Clasa A
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.