Philips PowerPro Active FC9532/09 – aspirator fără sac de 750W putere

Philips PowerPro Active FC9532/09 reprezintă un aspirator puternic şi ergonomic fără sac, ideal în locuinţa oricăruia dintre noi. Se dovedeşte a fi o variantă ideală, dat fiind faptul că asigură o funcţionalitate confortabilă şi eficientă, precum şi o depozitare uşoară.

Aşadar, vorbim despre un model fără sac de 750W putere, încadrat în clasa de eficienţă energetică A. Asigură aspirare uscată pe multi-suprafeţe, având o capacitate de colectare de până la 1.7l.

Acest model recent FC9532/09 se poate achiziţiona şi online din stocul magazinului de specialitate eMag cu preţul de ofertă de numai 547 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, se laudă cu o construcţie ergonomică şi calitativă, extrem de plăcută la utilizare, precum şi foarte uşor de depozitat. Este de culoare roşu/negru, cântăreşte în jur de 9kg şi măsoară standard 47.3cm în lăţime, 30.1cm în înălţime şi 30.4cm în adâncime.

Acelaşi aspirator avantajos este disponibil şi în ofertele magazinelor online CEL şi Flanco.

Imagini cu Philips PowerPro Active FC9532/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, noul aspirator de faţă de la Philips din gama PowerPro Active, reuşeşte să impresioneze printr-o aspirare eficientă pe diferite suprafeţe, având o rază de acţiune largă de până la 9 metrii.

Este de menţionat faptul că beneficiază de derulator automat pentru cablul de alimentare, lungimea maximă a acestuia fiind de 6 metrii.

Ar mai fi de subliniat că deţine variator de putere, mâner pentru transport superior şi frontal, cuplaj tub ActiveLock, microfiltru de evacuare şi filtru pentru motor Super Clean Air.

În ceea ce îl priveşte nivelul de zgomot, în timpul utilizării maxima înregistrată este de numai 78dB.

Odată cu acest aparat electrocasnic eficient, vin şi următoarele accesorii utile, precum: un tub telescopic din metal din 2 piese, un element pentru spaţiile înguste, o perie specială, un furtul flexibil şi un cap de aspirare TriActive+.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Philips PowerPro Active FC9532/09 reprezintă un aspirator fără sac de 750W putere, eficient şi economic, ce asigură o aspirare confortabilă şi o depozitare pe măsură.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 750W putere
   • Accesibil
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.