Philips Power Pro Compact FC8476/92 – aspirator calitativ şi modern fără sac de 1500W putere

Philips Power Pro Compact FC8476/92 este un aspirator accesibil şi calitativ fără sac, un produs electrocasnic ideal pentru locuinţa oricăruia dintre noi. Se dovedeşte a fi extrem de plăcut la utilizare, oferind o manevrabilitate confortabilă, dar şi o depozitare rapidă.

Aşadar, discutăm despre o variantă de 1500W putere provenită din clasa de eficienţă energetică E. Este conceput pentru a fi utilizat pe multi-suprafeţe, având o capacitate de colectare de 1.5l.

Acest model recent Pro Compact FC8476/92 este prezent online deja în oferta magazinului de specialitate eMag la doar 463 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design modern şi elegant cu forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare gri, cântăreşte aproximativ 4.5kg şi măsoară standard 40.6cm în lăţime, 23.8cm în înălţime şi 28.5cm în adâncime.

Acest aspirator de faţă se poate achiziţiona şi din magazinele online evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Philips Power Pro Compact FC8476/92:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că este prevăzut în clasa energetică E, consumul mediu anual de curent electric înregistrat de către acesta este de numai 52kWh.

Aşa cum am spus, are capacitatea de a funcţiona pe diferite tipuri de suprafeţe, având o rază de operare de până la 8 metrii.

Vine la pachet cu derulator automat pentru cablul de alimentare, lungimea standard a acestuia fiind de 5 metrii.

În ceea ce îl priveşte nivelul de zgomot înregistrat în timpul utilizării, maxima atinsă este de numai 83dB.

Ca şi sistem de filtrare, se laudă cu filtru lavabil pentru motor EPA 10, cât şi cu filtru de evacuare din burete.

Pe partea de accesorii, ar fi de menţionat tubul telescopic din metal, furtunul flexibil, un element pentru spaţiile înguste, o perie specială şi o perie mică.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Philips Power Pro Compact FC8476/92 reprezintă un aspirator fără sac de calitate foarte bună, capabil să garanteze o funcţionalitate confortabilă, silenţioasă şi eficientă.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 1500W putere
   • Comod la utilizare
Contra:
   • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.