Philips HD8827/09 – espressor automat cu râșniță de cafea 100% din ceramică

Philips HD8827/09 se dovedește a fi un aparat de cafea inteligent, capabil să prepare rapid și ușor o gamă variată de băuturi savuroase. Este un espressor automat cu un design atractiv, ce îi permite să se integreze excelent atât acasă, cât și la serviciu.

Asadar, vorbim despre un produs electrocasnic de 1850W putere, echipat cu pompă de presiune de 15 bari. Are o capacitate pentru 2 cești, un compartiment pentru cafea de 250 grame, un rezervor de apă de 1.8 litrii, râșniță 100% din ceramică, precum și un afișaj digital cu control electronic.

Acest model recent HD8827/09 poate fi procurat din magazinul de specialitate eMag la prețul online de doar 1.181 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design atrăgător cu finisaje și forme bine definite, totul fiind pe o nuanță de culoare neagră. Tehnic privind, cântărește în jur de 7.2kg și măsoară standard 215 x 429 x 330 (W x D x H) mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.8m.

Datorita componentelor sale detașabile, precum tavă de picături și rezervorul de apă, igienizarea aparatului este una pe cât se poate de ușoară și de comodă.

Acelasi espressor de cafea automat este prezent online și în magazinele evoMag, CEL și Flanco.

Imagini cu Philips HD8827/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Asa cum spuneam și ceva mai sus, noul aparat de cafea de la Philips pune la îndemână o capacitate pentru 2 cești. Mai mult decât atât, râșnița de cafea 100% din ceramică cu 5 setări de măcinare asigură întotdeuna o băutură proaspătă și aromată.

In ceea ce îl privesc funcțiile, pune la dispoziție funcția de Pornire/Oprire programabilă, sistemul de fierbere al apei (ceai), sistemul de spumare al laptelui, gura de scurgere reglabilă pe înălțime, 2 setări pentru intensitatea aromei, boilerul de încălzire rapidă, funcția de memorare și modificare a băuturii ideale, funcția automată de clătirea și detartrarea ghidată samd.

Gura de scurgere a cafelei permite să fie reglată în funcție de ceașcă folosită, astfel încât să prevină răcirea sau stropirea cafelei.

Sistemul Classic de spumare a laptelui (Pannarello) asigură întotdeauna o spumă densă și fină de lapte, pentru cel mai delicios și autentic Cappuccino.

Grație boilerului de încălzire rapidă, atât cafeaua, cât și cappuccino vor fi calde încă de la prima ceașcă preparată.

Opinii pro și contra:

In concluzie, Philips HD8827/09 reprezintă un espressor automat de cafea cu râșniță ceramică integrată, ideal atât pentru acasă, cât și pentru la serviciu.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • Automat
  • 15 bari
  • 1850W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.