Philips 40PFH4101/88 – non Smart Tv ultra-slim de 101cm în diagonală

Philips 40PFH4101/88 este un LED Full HD modern şi avantajos de generaţie recentă, evidenţiat printr-un design atrăgător ultra-slim. Diagonala de 101cm îl recomandă în mod special spaţiilor generoase, precum sufrageriilor, living-urilor sau de ce nu birourilor mai mari.

Aşadar, avem de-a face cu un non Smart Tv cu funcţie de monitor din gama 2016, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate impecabilă cu rezultate video/audio ireproşabile.

Acest nou model 40PFH4101/88 se poate achiziţiona online deja din stocul celor de la eMag cu numai 1.289 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, aşa cum am spus deţine o construcţie ultra-slim extrem de modernă şi de elegantă. Rama delicată din jurul ecranului este aproape insesizabilă, lucru ce aduce un plus de eleganţă şi de rafinament. Este în totalitate de culoare neagră, are o putere de consum de numai 50W, cântăreşte în jur de 7kg şi măsoară standard 918 x 584 x 195 (W x H x D) mm cu stand.

Acelaşi model avantajos este prezent şi în oferta magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu Philips 40PFH4101/88:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere video, cei de la Philips au dotat noul dispozitiv cu un ecran LED TV de 101cm în diagonală. Se laudă cu un timp de răspuns de numai 0.5ms, cu o rată de aspect a imaginii de 16 : 9, cu o intensitate luminoasă de 200 cd/m2, cu unghiuri largi de vizibilitate, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080 px.

La capitolul sonorizare, deţine integrat un sistem stereo de 16W putere (2 x 8W), având la bază caracteristica specială 2CH (Down Firing + Base Reflex).

Ca şi conectivitate, device-ul de faţă pune la îndemână următoarele porturi şi conexiuni: două porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare antenă, un port USB, Slot CI Plus, Tuner Digital şi Media Player USB Integrat.

Media Player-ul USB integrat are capacitatea de a reproduce orice tip de fişier multimedia foto/video/audio, direct de pe dispozitive de stocare externe conectate la USB.

Tuner-ul Digital şi Slot-ul CI Plus ţin locul clasicului decodor extern, necesar la receptarea canalelor Tv în format Digital sau High Definition.

Concluzie:

În concluzie, Philips 40PFH4101/88 este un non Smart Tv Full HD de calitate foarte bună, evidenţiat printr-un design ultra-slim modern şi atrăgător.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 102m
  • Ultra slim
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.