Philips 32PHS4001/12 – televizor LED cu ecran HD de 80cm în diagonală

Philips 32PHS4001/12 este un non Smart Tv accesibil şi modern de generaţie recentă, potrivit perfect dormitoarelor, bucătăriilor, camerelor de hotel, sufrageriilor şamd. Reprezintă un model de buget, ce reuşeşte să se integreze extrem de bine în decorul şi stilul oricărei locuinţe.

Ei bine, vorbim despre un televizor avantajos din gama anului 2016, ce oferă posibilitatea de a fi folosit şi pe post de monitor. Pe lângă asta, are capacitatea de a reda orice conţinut multimedia preferat, precum filme, fotografii şi muzică, direct de pe alte dispozitive USB.

Acest model recent 32PHS4001/12 este disponibil online şi în oferta celor de la eMag la doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, prezintă un exterior elegant şi modern cu finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare negru-lucios, cântăreşte în jur de 5kg şi măsoară standard 732 x 430 x 72 (W x H x D) mm.

Acelaşi dispozitiv LED este prezent şi în magazinele online evoMag şi CEL.

Imagini cu Philips 32PHS4001/12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pentru televizorul de faţă, producătorul Philips a optat pentru un ecran plat de 80cm în diagonală. Deţine unghiuri largi de vizibilitate, o intensitate luminoasă de 200cd/mp, un aspect de imagine de 4:3/16:9, precum şi o rezoluţie HD Ready la 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere al sonorizării, se laudă cu un sistem audio stereo integrat ce dezvoltă o putere maximă de 16W (2 x 8W).

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie un port USB, 3 porturi HDMI, o ieşire audio digitală optică, o ieşire RCA, Minijack căşti, o intrare antenă, Slot CI+, Tuner Digital şi Media Player USB.

Tuner-ul digital (DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2) şi Slot-ul CI+ (PCMCIA) au rolul de a recepţiona posturile Tv în format HD sau Digital, înlocuind astfel clasicul decodor extern.

Media Player-ul USB integrat are capacitatea de a redă orice tip de fişier foto/video/audio direct de pe orice sursă externă de stocare USB.

Ar mai fi de menţionat faptul că înregistrează un consum mediu anual de doar 58kWh şi de <0,5W în modul stand-by.

Concluzie:

În concluzie, Philips 32PHS4001/12 este un Non Smart Tv modern şi avantajos de generaţie recentă, conceput în mod special pentru camerele şi spaţiile nu foarte generoase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80m
  • Modern
  • HD Ready
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.