Philips 32PFS4132/12 – televizor Full HD de 80cm în diagonală din generaţia 2017

Philips 32PFS4132/12 este un non Smart Tv Full HD din generaţia anului 2017, capabil să se integreze neaşteptat de bine în decorul şi stilul oricărui design interior. Se dovedeşte a fi un televizor calitativ cu funcţii şi specificaţii interesante, ce îi permit să asigure o funcţionalitate ireproşabilă.

Ei bine, cu ajutorul funcţiilor sale poate funcţiona excepţional şi pe post de monitor la diferite device-uri, precum la calculator, la consola video şamd.

Acest model nou 32PFS4132/12 poate fi procurat din magazinul online eMag cu numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, se laudă cu un exterior ultra-modern şi elegant ce poartă forme şi finisaje perfect definite. Este pe un fond de culoare neagră, are o putere consumată de doar 31W, cântăreşte doar 4.8kg şi măsoară 726.5 x 479 x 184.64 (W x H x D) mm cu stand.

Datorită compatibilităţii sale Vesa de 100 x 100mm permite să fie montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv potrivit.

Produsul de faţă se regăseşte şi în magazinele de specialitate Altex, evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Philips 32PFS4132/12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pe partea de video, integrează un ecran LED plat ce măsoară în diagonală 80cm, respectiv 32 inch. Beneficiază de un aspect de imagine de 16:9, de o intensitate luminoasă de 280cm/mp, de unghiuri largi de vizualizare, dar şi de o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pixeli.

La nivel de sonorizare, vine dotat cu un sistem audio stereo ce dezvoltă o putere de până la 16W. În plus de asta, se bucură şi de o listă generoasă de moduri presetate de sunet ce aduc un plus de calitate sunetului redat.

Din punct de vedere al conectivităţii, deţine Tuner Digital, intrare antenă, funcţia de redare video, Player Multimedia integrat, Slot CI+, intrare audio, ieşire audio digitală optică, intrare USB, intrare Scart (RGB), Minijack căşti, dar şi două porturi HDMI.

Tunerul Digital cu format DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 şi Slotul CI+ reuşesc să asigure recepţionarea canalelor Tv în format Digital sau HD, fără a mai fi nevoie de un alt clasic decodor extern.

Cu ajutorul Player-ului Multimedia integrat poate reproduce orice tip de conţinut foto/video/audio, direct de pe orice sursă externă de stocare.

Concluzie:

Concluzionând, Philips 32PFS4132/12 se pare a fi un televizor calitativ, modern şi atrăgător de generaţie nouă, ce oferă o funcţionalitate excelentă în orice situaţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Modern
  • Accesibil
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.