Orion OT5516D – non Smart Tv Full HD de 140cm în diagonală

Orion OT5516D se dovedeşte a fi unul dintre cele mai avantajoase televizoare LED ale momentului, dat fiind faptul că deţine o diagonală impresionantă, fiind comercializat la un preţ super accesibil. Reprezintă o alegere ideală spaţiilor generoase, precum living-urilor, birourilor mari sau sufrageriilor, asta datorită ecranului imens de 140cm în diagonală.

Ei bine, avem de-a face cu un televizor atractiv din punct de vedere al design-ului, ce reuşeşte să atragă extrem de multe priviri prin finisajele şi detaliile acestuia.

Preţul de achiziţie avantajos de numai 1.799 de lei (vezi preţ actualizat) justifică faptul că este un model clasic, fără numeroase caracteristici şi funcţii inteligente.

În ceea ce îl priveşte aspectul, poartă o carcasă calitativă lucioasă de culoare neagră. Rama din jurul ecranului imens se pare a fi extrem de subţire, aproape insesizabilă, lucru ce aduce un plus de eleganţă şi de rafinament acestuia. Ar fi de spus că în ciuda ecranului generos, puterea de consum a televizorului este de numai 93W.

Acelaşi dispozitiv generos din gama 2016 este prezent şi în magazinele online Flanco, Cel şi evoMag.

Imagini cu Orion OT5516D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, cei de la Orion au echipat device-ul de faţă cu un display plat cu diagonala generoasă de 140cm. Se dovedeşte a fi un ecran de calitate foarte bună, cu unghiuri excepţionale de vizibilitate, cu un timp de răspuns de doar 8ms, cu o intensitate luminoasă de 300cm/mp, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cu un format Full High Definition la o rezoluţie de 1920 x 1080p.

Din punct de vedere al sonorizării, producătorul l-a echipat cu un sistem audio A2+ Nicam Stereo de 16W putere.

Integrează 3 porturi HDMI, un port USB 2.0, Slot CI+ pentru card PCMCIA, Tuner Digital, o intrare antenă, o intrare Scart (RGB), o intrare PC şi Media Player USB.

Tuner-ul digital cu format DVB-C/T şi Slot-ul CI+ pentru card PCMCIA înlocuiesc decodorul extern clasic, necesar la receptarea posturilor TV în format HD sau Digital.

Cu ajutorul Media Player-ului USB integrat poate reproduce orice tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe diferite surse de stocare externe (HDD extern, Stick de memorie USB).

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Orion OT5516D reprezintă un non Smart TV de 140cm în diagonală, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate avantajos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 140m
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.