LG GSL760PZXV – aparat frigorific de tip Side by Side cu dispenser de apă şi gheaţă

LG GSL760PZXV se dovedeşte a fi un produs frigorific ultra-performant, calitativ şi modern, conceput după cele mai recente sisteme şi funcţii inteligente. Reprezintă o combină frigorifică de tip Side by Side din inox, ce pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare generos şi optim.

Aşadar, vorbim despre o variantă cu sistem de răcire Full No Frost din clasa energetică A+. Vine echipată cu dispenser de apă, cu dispenser de gheaţă, cu termostat ajustabil, dar şi cu un afişaj digital modern de tip LED.

Deţine un volum brut total de 668l şi unul net total de 601l, dintre care 405l sunt ai frigiderului, iar restul de 196l ai congelatorului.

Acest model recent GSL760PZXV se poate achiziţiona din oferta magazinului de specialitate eMag cu preţul online de 3.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, prezintă o construcţie impunătoare din inox cu forme şi detalii bine definite, realizată doar din materiale de calitate foarte bună. Este de culoare argintie, cântăreşte în jur de 124kg şi măsoară standard 179 x 91.2 x 73.8 (I x L x A) cm, mânerele uşilor fiind integrate orizontal.

Aceeaşi model Side by Side este prezent şi în oferta celor de la Flanco, Altex, CEL şi evoMag.

Imagini cu LG GSL760PZXV:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei de eficienţă energetică A+, produsul electrocasnic de faţă reuşeşte să înregistreze un consum mediu anual de curent electric de numai 419kWh.

În privinţa compartimentării, congelatorul este poziţionat în partea din stânga, iar frigiderul în partea din dreapta.

Congelatorul cu iluminare interioară pe LED şi cu proces de dezgheţare automat, se laudă cu o capacitate de congelare de până la 12kg/24h. Acesta pune la dispoziţie 4 compartiment separate prin rafturi din sticlă, 2 compartimente speciale pentru legume şi fructe (Freezing Zone), precum şi două sertare pe uşă. Pe exteriorul uşii acestuia este proiectat dispnserul de apă şi cel de gheaţă – SpacePlusTM, precum şi un afişaj modern LED.

Frigiderul cu iluminare interioară pe LED şi cu sistem de dezgheţare automat, pune la dispoziţie următoarele: 4 rafturi pe uşă (unul Dairy Corner şi 3 Big Bootle), un suport pentru ouă, un suport pentru sticle, 4 rafturi generoase separate prin sertare din sticlă securizată, precum şi două compartimente pentru legume şi fructe (Fresh Zone şi Moist Balance Crisper).

La capitolul sisteme şi funcţii speciale, ar fi de menţionat funcţia de blocare pentru copii, funcţia vacanţă (Holiday), funcţia de super-congelare, funcţia de super-răcire, funcţia Smart ThinQ, funcţia Mulţi-Air Flow, funcţia Bioshield şamd.

Totodată, ar mai fi de menţionat că deţine un singur compresor Inverter Linear, clasă climatică T, agent de răcire R600a, precum şi o autonomie fără curent de până la 10 ore.

Concluzie:

În concluzie, LG GSL760PZXV reprezintă un aparat frigorific de tip Side by Side de calitate înaltă, capabil să ofere un spaţiu de depozitare ultra-generos şi optim.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • LED
  • Sistem de răcire Full No Frost
  • Side by Side
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.