LG FH2C3TD – maşină de spălat rufe performantă şi accesibilă din clasa A+++

LG FH2C3TD se dovedeşte a fi un model avantajos de maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, un aparat electrocasnic calitativ şi modern de generaţie nouă. Prin prisma sistemelor şi funcţiilor sale din dotare, reuşeşte de fiecare dată să obţină rezultate impecabile într-un mod de cât se poate de eficient.

Aşadar, avem de-a face cu un aparat electrocasnic performant şi economic, încadrat în clasa de eficienţă energetică A+++. Are o capacitate de încărcare generoasă de 8kg, o vitează de 1200rpm la centrifugare, 9 programe de spălare, precum şi un afişaj atractiv de tip LED.

Acest model nou FH2C3TD este deja comercializat de către magazinul online eMag cu preţul de ofertă de 1.479 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design clasic cu forme şi detalii moderne, totul fiind pe o nuanţă de culoare albă. Tehnic vorbind, măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 45kg, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de maxim 74dB(A) la centrifugare şi de numai 54dB(A) la spălare. Ar mai fi de spus că hubloul măsoară un diametru de 30cm, având o deschidere de până la 180 de grade.

Modelul de faţă se poate achiziţiona online şi din magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu LG FH2C3TD:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat-o în clasa energetică A+++, acesta reuşeşte să garanteze de fiecare dată un consum de curent electric extrem de redus. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, unde media anuală înregistrată este de 10.000l de apă.

Pe partea de programe de spălare, pună la dispoziţie o listă cu 9 programe, printre care se enumeră şi următoarele: programul bumbac, programul rapid 30 de minute, programul extra-clătire, programul lenjerie, programul lână, programul sintetice şamd.

În ceea ce privesc funcţiile speciale, ar fi de menţionat funcţia de detectare automată a cantităţii de rufe, funcţia specială 6 Motion, Motorul Direct Drive, opţiunea de selectare a centrifugării, funcţia de autodiagnosticare – Smart Diagnosis, sistemul de siguranţă pentru cei mici, funcţia reset, opţiunea de detectare şi eliminare a aburului, precum şi funcţia de afişare status program.

Cât despre control, acesta se poate efectua din panoul de comandă central. Aici sunt proiectate câteva butoane de comandă, butonul selector central înconjurat de programele de spălare, cât şi un afişaj discret de tip LED.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, LG FH2C3TD reprezintă o maşină de spălat vase inteligentă, economică şi eficientă, capabilă să obţină rezultate ireproşabile într-un mod eficient, indiferent de gradul de murdărie al rufelor.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LED
  • A+++
  • 8kg
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.