LG F4J6TGOW – maşină de spălat rufe cu uscător din clasa energetică A

LG F4J6TGOW reprezintă o maşină de spălat rufe cu uscător, un produs electrocasnic 2 în 1 ce reuşeşte să ofere de fiecare dată rezultate impecabile atât la spălare, cât şi la uscare. Este o variantă ideală şi atractivă, dat fiind faptul că se integrează excelent în orice stil de design, fără să ocupe foarte mult din spaţiu.

Aşadar, vorbim despre un model cu încărcare frontală încadrat în clasa energetică A. Deţine o capacitate de încărcare de 8kg la spălare şi de 5kg la uscare. Vine echipat cu 14 programe, cu o viteză de 1400rpm la centrifugare, dar şi cu un afişaj digital modern de tip LED.

Acest model recent F4J6TGOW este deja comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu preţul avantajos de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie clasică cu finisaje şi forme bine definite. Este pe un fond de culoare albă, cântăreşte în jur de 68kg şi măsoară standard 85 x 60 x 56 (I x L x A) cm. Ar mai fi de menţionat faptul că tamburul are un volum de 59l şi că hubloul are o deschidere la 120 de grade.

Acelaşi produs electrocasnic 2 în 1 este disponibil online şi la CEL.

Imagini cu LG F4J6TGOW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei de eficienţă energetică A, aparatul de faţă înregistrează un consum de curent electric mediu anual de 1088kWh cu uscător şi în jur de 304kWh fără uscător. Iar ca şi consum de apă, media anuală cu uscător este de 17.800l şi cea fără uscător de 11.200l.

Se dovedeşte a fi un aparat electrocasnic foarte silenţios în timpul utilizării, unde maxima atinsă la spălare este de doar 55dB(A), iar cea de la centrifugare de maxim 75dB(A).

În privinţa programelor, pune la îndemână următoarele: programul rapid 30, programul prespălare, programul bumbac, programul extra-clătire, programul, sintetice, programul lenjerie, programul uşor de călcat, programul lână, programul Mix şamd.

La nivel de funcţii şi sisteme speciale, ar fi menţionat funcţia 6 Motion, opţiunea de detectare automată a cantităţii, opţiunea de selectare a centrifugării, funcţia de resetare, opţiunea de oprire şi adăugare, sistemul de siguranţă pentru cei mici, funcţia de semnalizare acustică terminare program, motorul Inverter Direct Drive, funcţia Smart Diagnosis, funcţia Tag On, precum şi opţiunea de programare întârziată.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, LG F4J6TGOW este un produs electrocasnic 2 în 1, respectiv o maşină de spălat rufe cu uscător, calitativă şi modernă, ce surprinde de fiecare dată cu rezultate impecabile.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • Cu uscător
  • LED
  • 1400rpm
  • 8kg/5kg
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *