LG F2J5WN4W – maşină de spălat rufe slim din clasa de eficienţă energetică A+++

LG F2J5WN4W este una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe slim de pe piaţă, dat fiind faptul că reuşeşte să obţină rezultate superioare într-un mod economic şi silenţios. Reprezintă o variantă atrăgătoare ca şi design, capabilă să se integreze extraordinar de bine în decorul oricărei locuinţe.

Aşadar, avem de-a face cu un model cu încărcare frontală încadrat în clasa de eficienţă energetică A+++. Deţine o capacitate de încărcare de 6.5kg, o vitează de centrifugare de 1200rpm, 14 programe de spălare, precum şi un afişaj modern LED cu control electronic.

Acest model nou F2J5WN4W este disponibil online deja în oferta celor de la eMag la preţul de achiziţie de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, prezintă un design clasic slim cu finisaje şi detalii bine definite pe o nuanţă de culoare albă. Tehnic vorbind, are o greutate de aproximativ 60kg şi măsoară standard 60 x 85 x 45 (L x l x A) cm. Totodată, ar mai fi de menţionat că tamburul are un volum de 42l, dar şi că hubloul de 30cm în diametru are o deschidere la 150 de grade.

Produsul de faţă se regăseşte şi în magazinele de specialitate evoMag, Flanco, Altex şi CEL.

Imagini cu LG F2J5WN4W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei de eficienţă energetică A+++, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este de doar 146kWh/an. Cât despre consumul mediu anual de apă înregistrat, acesta este de numai 9500l/an.

Pe partea de zgomot produs în timpul utilizării, nivelul acustic maxim atins la spălare este de 55dB(A), iar cel de la centrifugare de maxim 74dB(A).

Ca şi programe de spălare, printre cele 14 de bază se regăsesc şi următoarele: programul rapid 30 min, programul prespălare, programul bumbac, programul sport, programul sintetice, programul cămăşi, programul lenjerie, programul mix şamd.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, se laudă cu: funcţia de autodiagnosticare, cu funcţia de auto restart, cu motorul Inverter Direct Drive, cu funcţia 6 Motion, cu sistemul de siguranţă pentru cei mici, cu opţiunea de programare întârziată, cu funcţia Smart Diagnosis, cu opţiunea de temperatură variabilă (/20/30/40/60/95℃), cu indicator Start/Pauză şamd.

Opinii pro și contra :

În concluzie, LG F2J5WN4W reprezintă un aparat electrocasnic inteligent, economic şi modern, capabil să atingă de fiecare dată performanţe superioare într-un mod pe cât se poate de eficient.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LED
  • 1200rpm
  • A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *