LG 49UH6107 – Smart Tv Ultra HD/4K cu diagonala de 124cm

LG 49UH6107 este unul dintre cele mai bine vândute Smart Tv-uri 4K ale momentului, un televizor calitativ cu un design elegant şi modern. Reprezintă o soluţie ideală pentru camerele şi spaţiile generoase, dat fiind faptul că beneficiază de o diagonală impresionantă de 124cm.

Ei bine, vorbim despre un LED inteligent cu funcţie de monitor din gama anului 2016, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate impecabilă indiferent de activitate.

Deţine o interfaţă simplistă şi prietenoasă, foarte uşor de controlat de către toate categoriile de vârstă.

Acest model 49UH6107 se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag cu preţul online de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, se bucură de un exterior plăcut cu forme şi finisaje ultra-moderne. Este pe o nuanţă de culoare neagră, măsoară standard 1108 x 707 x 218 (W x H x D) mm cu suport şi cântăreşte în jur de 12kg.

Ar mai fi de spus că are o putere consumată de numai 63W şi că beneficiază de compatibilitate Vesa de 300 x 300mm. Această compatibilitate îi permite să fie montat şi pe perete, necesar fiind doar de un suport Tv potrivit, ce se achiziţionează separat de device.

Gadget-ul de faţă este prezent şi în magazinele online evoMag, Altex, Flanco şi CEL.

Imagini cu LG 49UH6107:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pentru acest Smart Tv atrăgător, producătorul LG a optat pentru un ecran plat cu diagonala generoasă de 124cm, respectiv de 49 inch. Se laudă cu unghiuri de vizualizare extraordinare, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, cu numeroase caracteristici superioare de imagine, precum şi cu o rezoluţie Ultra HD / 4k la 3849 x 2160p.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al sonorizării, unde deţine integrat un sistem audio stereo de 20W putere (2 x 10W). Deasemenea, pune la dispoziţie o serie variată de caracteristici superioare de sunet, ce aduc un plus de calitate sunetului redat.

Conectivitatea acestui televizor inteligent constă în următoarele: 3 porturi HDMI, un port USB, Minijack căşti, o intrare component, o ieşire audio digitală optică, RF In, o intrare antenă, Slot Ci Plus, Tuner Digital, Wi-Fi şi LAN (Rj-45).

Tuner-ul digital (DVB-T2/C/S2) şi Slot-ul Ci Plus înlocuiesc clasicul decodor extern, necesar la receptarea transmisiilor Tv în format HD sau Digital.

Cu ajutorul Media Player-ului USB integrat poate reproduce orice tip de fişier multimedia preferat, direct de pe orice sursă externă de stocare.

Concluzie:

Concluzionând, LG 49UH6107 se dovedeşte a fi un Smart Tv performant şi modern, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă, cu calităţi foto/video/audio superioare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 123cm
  • Modern
  • Smart Tv
  • 4K
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.