LG 49UH603V – Smart Tv 4k de 123cm în diagonală din gama anului 2016

LG 49UH603V reprezintă un televizor inteligent de generaţie 2016, evidenţiat printr-o diagonală mai mult decât generoasă. Este un LED atractiv din punct de vedere estetic, potrivit perfect camerelor spaţioase, precum sufrageriilor, birourilor sau de ce nu dormitoarelor mari.

Impresionează cu cele mai noi şi avansate tehnologii, ce îl fac capabil să garanteze o funcţionalitate impecabilă, cu calităţi video/audio pe măsură.

Rulează standard sistemul de operare webOS 3.0, sistem ce se dovedeşte a fi extrem de prietenos şi de flaxibil pentru orice utilizator.

Acest model 49UH603V este deja prezent în magazinul de specialitate eMag, comercializat cu preţul online de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, remarcăm o construcţie slim extrem de modernă şi de elegantă, pe un fond de culoare neagră. Datorită finisajelor şi detaliilor distinse, cu siguranţă se va integra fără probleme în decorul oricărei locuinţe. Din punct de vedere tehnic, standard măsoară 1108 x 657 x 81.5 mm şi cântăreşte în jur de 12kg, iar cu suport măsoară 1108 x 707 x 218 mm şi cântăreşte 15.6kg. În privinţa puterii de consum, normal înregistrează în jur de 63W, iar în stand-by doar 0.3W.

Acelaşi Smart Tv LED de generaţie nouă este disponibil online şi în magazinele Flanco, evoMag şi CEL.

Imagini cu LG 49UH603V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul LG a echipat gadget-ul de faţă cu un LED plat de 123cm în diagonală, cu format 4K/UHD. Ei bine, reprezintă un ecran de calitate foarte bună, cu unghiuri de vizibilitate excelente, cu un aspect de imagine de 16:9, precum şi cu o rezoluţie maximă de 3840 x 2160p.

În plus de asta, la baza calităţii video stau şi o serie de caracteristici numeroase de imagine, precum: PMI 1200, 4k Upscaler, Optimizing sensor, HDR Pro, True Black, 3D Color Mapping, Ratio Aspect şamd.

Pe partea audio, integrează un sistem stereo puternic şi calitativ, de 40W putere (2 x 20W). Ca şi caracteristici de sunet superioare, beneficiază de: Hi-Fi Audio, de DTS, de Sound Mode, de Smart Sound Mode, de Optical Sound Sync, de Clear Voice III, de Utra Surround şi lista continuă.

Se bucură de 3 porturi HDMI, de un port USB 2.0, de Minijack căşti, de o intrare Scart, de o intrare component, de o intrare antenă, de o ieşire audio digitală optică, de Media Player USB, de Slot CI+, de Tuner Digital (DVB-T2/C/S2), de Wi-Fi integrat şi de LAN.

Cu ajutorul Media Player-ului USB dispozitivul de faţă poate reproduce orice fişier multimedia preferat, direct de pe surse de stocare externe diferite.

Dat fiind faptul că deţine atât Slot-CI+ (PCMCIA), cât şi Tuner Digital, recepţionarea transmisiilor Tv în format Digital/HD nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Concluzie:

Concluzionând, LG 49UH603V reprezintă un Smart Tv LED de ultimă generaţie, evidenţiat printr-o diagonală de 123cm, precum şi printr-o rezoluţie 4k/UHD.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 123m
  • Modern
  • 2016
  • 4k/UHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.