LG 49LH615V – Smart Tv Full HD cu diagonala de 123cm din gama 2017

LG 49LH615V se dovedeşte a fi un nou televizor LED cu funcţii şi specificaţii inteligente, evidenţiat printr-o diagonală generoasă de 123cm. Design-ul ultra-modern cu finisaje perfecte îl face capabil să se integreze extrem de bine în decorul oricărei încăperi, aducând totodată şi un plus de eleganţă.

Aşadar, avem de-a face un Smart Tv atractiv din gama anului 2017, ce rulează din fabrică sistemul de operare webOS 3.0.

Este un LED cu funcţie de monitor, ce reuşeşte să asigure un divertisment de calitate foarte bună, indiferent de conţinutul reprodus.

Acest model 49LH615V se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag cu preţul de ofertă de doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie atractivă cu forme şi finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare argintie, are o putere de consum de 45W, cântăreşte în jur de 12.1kg şi măsoară standard 1107 x 645 x 79.4 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 1107 x 702 x 216 (W x H x D) mm cu suport.

Modelul de faţă este comercializat online şi de către cei de la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu LG 49LH615V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte capitolul video, producătorul consacrat LG a optat pentru un ecran plat cu rezoluţie Full HD, ce măsoară o diagonală generoasă de 123cm. Se laudă cu un constrast nativ şi dinamic excelent, cu unghiuri largi de vizibilitate, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p.

La capitolul sonorizare, vine echipat cu un sistem audio stereo DTS, ce dezvoltă un sunet clar şi nedistorsionat cu o putere de maxim 20W.

Conectivitatea acestui Smart Tv LED constă în cele 3 porturi HDMI, în cele 2 porturi USB, într-o intrare antenă, într-o ieşire audio digitală optică, într-o intrare video composite, într-o intrare Minijack căşti, în Slot-ul CI+, în Tuner-ul digital, în Media Player-ul USB, în conexiunea Wi-Fi şi în LAN.

Tuner-ul digital (DVB-C/T2/S2) şi Slot-ul CI Plus (PCMCIA) au rolul de a recepta transmisiile Tv în format digital sau HD, fără a mai fi necesar un alt decodor extern.

Cu ajutorul Media Player-ului USB poate reproduce orice tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe orice sursă de stocare externă.

Faptul că este compatibil Vesa 300 x 300mm, oferă posibilitatea de a fi montat şi pe perete, fiind nevoie doar de un suport Tv potrivit.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, LG 49LH615V reprezintă un Smart Tv avantajos, modern şi calitativ, ce se evidenţiază atât printr-o diagonală generoasă, cât şi printr-un preţ de achiziţie competitiv.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 123cm
  • Modern
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *