LG 43UJ635V – Smart Tv 4k de 108cm în diagonală

LG 43UJ635V este un nou Smart Tv ultra-modern și performant lansat recent pe piața din România. Se dovedește a fi un gadget interesant atât din punct de vedere al specificațiilor, dar și din punct de vedere al design-ului.

Avem de-a face cu un LED generos privind diagonala acestuia, ce poate fi utilizat și pe post de monitor la diferite dispozitive. Pune la dispoziție numeroase funcții și tehnologii, având capacitatea de a redă un conținut video/audio de calitate înaltă.

Pe partea de cost, se poate achiziționa din magazinul de specialitate eMag cu prețul de ofertă de 1.799 de lei (vezi preț actualizat).

Ca și aspect, remarcăm forme și finisaje perfect definite, totul fiind pe nuanță de culoare negru-lucios. Rama ultra-slim, aproape insesizabilă, inspiră un aer elegant integrându-l extrem de bine în decorul oricărui living spațios.

Tehnic vorbind, are o putere de consum de 63W, cântărește doar 9.6kg și măsoară standard fără suport 977 x 80.8 x 575 (W x H x D) mm, respectiv 977 x 235 x 631 (W x H x D) mm cu suport.

Faptul că este compatibil Vesa (200 x 200mm) permite să fie montat și pe perete, fiind nevoie doar de un suport Tv potrivit.

Același device este prezent și în ofertele celor de la evoMag și CEL.

Imagini cu LG 43UJ635V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, la capitolul video dăm peste un ecran plat generos de 108cm în diagonală (43 inch). Se laudă cu o rezoluție 4K Ultra HD la 3840 x 2160 pixeli, având un aspect de imagine de 16:9, unghiuri de vizibilitate foarte bune, un contrast nativ și dinamic superior, dar și o serie numeroasă de caracteristici de imagine superioare.

La capitolul sonorizare, producătorul LG l-a prevăzut cu un sistem audio stereo de calitate foarte bună, ce are o putere de până la 20W (2.0 Ch). Desigur, și aici întâlnim o listă lungă de caracteristici de sunet ce aduc un plus calității audio.

La fel de bine se prezintă și la nivel de conectivitate, unde deține următoarele porturi și conexiuni: 2 porturi USB, o ieșire audio digitală optică, player multimedia integrat, Tuner digital, o intrare video composite, 3 porturi HDMI, un slot pentru card PCMCIA, o intrare component, Bluetooth, Wi-Fi integrat și LAN.

Este de specificat faptul că dispozitivul de față vine echipat cu sistemul de operare webOS 3.5, un sistem stabil și facil, dar și foarte sigur.

Toate aceste dotări de generație nouă vor oferi posibilitatea de a beneficia de un divertisment plăcut chiar de acasă, calitatea conținutului video, cât și celui audio fiind una de calitate superioară.

Este de remarcat faptul că acest model are și doi frați mai mari privind diagonala, respectiv LG 49UJ635V de 123cm și LG 55UJ635V de 139cm.

Concluzie:

Astfel, dacă este decis să îți achiziționezi un Smart Tv performant, ultra-modern și accesibil, modelul LG 43UJ635V este o alegere mai mult decât potrivită.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • 4k Ultra HD
  • Smart Tv
  • Modern
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.