LG 43UH661V – Smart TV 4K / Ultra HD de 108cm în diagonală

LG 43UH661V reprezintă un alt Smart Tv LED avantajos de generaţie nouă, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate competitiv. Este un televizor calitativ, modern şi elegant, ce se integrează neaşteptat de bine în orice design interior, aducând cu el şi un plus de eleganţă.

Aşadar, vorbim despre un dispozitiv inteligent cu funcţie de monitor din gama 2016, ce garantează o funcţionalitate ireproşabilă, cu calităţi video/audio pe măsură.

Acest model 43UH661V este deja comercializat de către magazinului online eMag cu preţul de ofertă de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, se bucură de o construcţie atrăgătoare cu finisaje şi forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare argintie, cântăreşte aproximativ 11kg şi măsoară standard 973 x 627 x 245 (W x H x D) mm cu suport.

Faptul că beneficiază de compatibilitate Vesa (200 x 200mm), îi permite să fie montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv opţional potrivit.

Acelaşi Smart Tv poate fi procurat şi online din magazinele CEL, Flanco şi evoMag.

Imagini cu LG 43UH661V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul consacrat LG a ales pentru acest dispozitiv un ecran plat de 108cm în diagonală. Reprezintă un ecran de calitate foarte bună, cu un aspect de imagine de 16:9, cu unghiuri largi de vizibilitate, cu numeroase caracteristici superioare de imagine, precum şi cu o rezoluţie Ultra HD / 4K la 3840 x 2160p.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere audio, unde integrează un sistem stereo de 20W putere. Şi aici dăm peste o gamă largă de caracteristici superioare de sunet, ce aduc un plus calităţii audio redate.

Vine dotat standard cu trei porturi HDMI, cu două porturi USB, cu o intrare antenă, cu o intrare component, cu Minijack căşti, cu o ieşire audio digitală optică, cu Slot CI+, cu Scart, cu Bluetooth, cu RF In, cu RS 232C, cu Player Multimedia, cu Tuner Digital, cu LAN şi cu Wi-Fi integrat.

Slot-ul CI+ (PCMCIA) şi Tuner-ul digital (DVB-T2/C/S2) înlocuiesc decodorul extern clasic, necesar la receptarea posturilor Tv în format Digital sau HD.

Cu ajutorul Player-ului Multimedia integrat poate reproduce orice conţinut foto/video/audio, direct de pe orice device de stocare cu conxiune USB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, LG 43UH661V se dovedeşte a fi un televizor inteligent de calitate foarte bună, accesibil şi modern, capabil să ofere o funcţionalitate impecabilă cu calitativ video/audio superioare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • Quad-Core
  • Smart Tv
  • 4K / UHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.