LG 43LH510V – Game TV cu ecran Full HD de 108cm în diagonală

LG 43LH510V reprezintă un televizor atrăgător de generaţie nouă, un device avantajos atât ca design şi performanţe, cât şi ca preţ de achiziţie. Are o diagonală generoasă şi o construcţie modernă, lucru ce îi permite să se integreze foarte bine în decorul oricărei locuinţe generoase.

Ei bine, avem de-a face cu un Game Tv cu funcţie de monitor, ce reuşeşte să reproducă un conţinut foto/video/audio de calitate foarte bună.

Acest model recent 43LH510V este prezent online deja în oferta celor de la eMag la preţul de achiziţie de 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile estetice, remarcăm un design ultra-modern şi distins, cu finisaje bine definite. Este pe o nuanţă de culoare negru-lucios, are o putere consumată de doar 35W, cântăreşte în jur de 8.1kg şi măsoară standard 976 x 621 x 208.7 mm.

Dat fiind faptul că este compatibil Vesa 200 x 200mm, permite utilizatorului să îl monteze chiar şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv potrivit, achiziţionat separat de device.

Acelaşi non Smart Tv LED se regăseşte şi în oferta celor de la evoMag.

Imagini cu LG 43LH510V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pe partea de video, producătorul LG l-a echipat cu un ecran generos de 108cm în diagonală, respectiv de 43 inch. Este un ecran plat LED cu unghiuri largi de vizualizare, ce deţine un aspect de imagine de 16:9, un contrast nativ şi dinamic superior, precum şi o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080 pixeli.

Din punct de vedere al sonorizării, deţine integrate două difuzoare audio stereo de 10W putere (2 x 5W). Pe lângă asta, pune la îndemână şi câteva caracteristici speciale de sunet, ce aduc un plus calităţii audio.

Ca şi conectivitate, beneficiază de un port HDMI, de un port USB, de o intrare component, de Slot CI Plus, de Tuner Digital, de o intrare antenă, de un port Scart, de o ieşire audio digitală optică, precum şi de Media Player USB integrat.

Tuner-ul Digital cu format DVB-T2 / C / S2 şi Slot-ul CI Plus pentru card PCMCIA, ţin locul clasicului decodor extern util la recepţionarea canalelor Tv în format Digital sau HD.

Media Player-ul USB integrat are rolul de a reproduce orice fişier multimedia preferat (foto/video/audio), direct de pe orice sursă externă de stocare conectată USB.

Concluzie:

Concluzionând, LG 43LH510V se dovedeşte a fi un televizor LED de calitate foarte bună, capabil să se integreze perfect în decorul şi stilul oricărei locuinţe.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • Modern
  • Accesibil
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.