LG 43LH500T – non Smart Tv Full HD de 108cm în diagonală

LG 43LH500T este un non Smart Tv atractiv de generaţie nouă, ce se dovedeşte a fi o soluţie ideală pentru un living spaţios sau pentru o sufragerie generoasă. Reprezintă un dispozitiv calitativ şi modern, ce reuşeşte să se integreze excelent în orice stil de design interior.

Ei bine, vorbim despre un LED cu funcţie de monitor accesibil ca preţ, ce are capacitatea de a asigura o funcţionalitate foarte bună, oferind calităţi video/audio ireproşabile.

Acest model 43LH500T se poate procura din oferta celor de la eMag cu preţul convenabil de doar 1.339 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior ultra-modern cu detalii şi finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare negru-lucios, are o putere consumată de doar 77W, cântăreşte în jur de 8.6kg şi măsoară standard 968.2 x 617.7 x 204.5 (W x H x D) mm cu stand.

Dispozitivul de faţă se regăseşte şi în oferta celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu LG 43LH500T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte capitolul video, noul televizor LG beneficiază de un ecran plat de 108cm în diagonală. Este vorba despre un LED cu rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p, ce se laudă cu unghiuri largi de vizibilitate, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, cu un contrast dinamic şi nativ superior, precum şi cu alte câteva caracteristici superioare de imagine.

Pe partea de sonorizare, este proiectat cu un sistem audio stereo de 20W putere (2 x 10W). Prin prisma caracteristicilor superioare de sunet, garantează un sunet destul de puternic, clar şi nedistorsionat.

Ca şi conectivitate, dispune de 2 porturi HDMI, de o intrare Scart, de un port USB, de o ieşire audio digitală optică, de o intrare antena, de RF În, de Slot CI+, de Tuner Digital şi de Player multimedia integrat.

Cu ajutorul Player-ului multimedia integrat are capacitatea de a reproduce orice tip de fişier multimedia preferat, direct de pe orice sursă de stocare externă conectată la portul USB al televizorului.

Cât despre Slot-ul Ci+ (PCMIA) şi Tuner-ul Digital (DVB-T2/C), acestea ţin locul decodorului clasic extern, necesar la receptarea posturilor Tv în format HD sau Digital.

Concluzie:

Concluzionând, LG 43LH500T este un televizor ultra-modern de generaţie nouă, accesibil şi calitativ, potrivit perfect spaţiilor şi locurilor generoase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • Modern
  • Accesibil
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.