LG 32LJ500U – televizor HD de 80cm în diagonală din gama anului 2017

LG 32LJ500U se dovedește a fi un televizor extrem de avantajos, calitativ și modern de generație nouă, potrivit perfect atât pentru dormitor, cât și pentru sufragerie. Este o variantă accesibilă cu un design atractiv, ce îi permite să se integreze excelent în orice stil de decor și de amenajare.

Asadar, avem de-a face cu un dispozitiv LED din gama anului 2017, ce permite să fie folosit și pe post de monitor la diferite device-uri.

Acest nou model 32LJ500U este prezent online deja în oferta magazinului de specialitate eMag la numai 799 de lei (vezi preț actualizat).

La capitolul design, observăm un exterior atrăgător cu forme și detalii perfect definite. Este pe o nuanță de culoare neagră, cântărește în jur de 5.1kg și măsoară standard 732 x 67.6 x 438 mm fără suport, respectiv 732 x 182.4 x 478 mm cu suport.

Totodata, ar mai fi de menționat faptul că are o putere de consum de doar 37W, dar și că este compatibil Vesa (100 x 100mm), lucru ce îi permite să fie amplsat și pe perete.

Televizorul de față poate fi achiziționat online și din magazinele de specialitate evoMag, Altex, CEL și Flanco.

Imagini cu LG 32LJ500U:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere video, producătorul LG l-a echipat cu un ecran plat de 80cm în diagonală (32 inch). Este un display HD cu o rezoluție de 1366 x 768p, ce are un aspect de imagine de 16:9, unghiuri largi de vizualizare, un constrst dinamic și nativ bun, precum și o listă generoasă de caracteristici superioare de imagine.

In ceea ce îl privește sonorizarea, deține integrate două difuzoare audio stereo de 20W putere (2 x 10W). Desigur, și la acest capitol dăm peste o serie numeroasă de moduri de sunet superioare, ce aduc un plus calității audio.

La nivel de conectivitate, dăm peste două porturi HDMI, peste un port USB, peste două RF In, peste Slot-ul CI+, peste o ieșire audio digitală optică, peste o intrare Scart, peste Tuner-ul digital, peste o intrare video composite, peste o intrare antenă, dar și peste Player-ul multimedia integrat.

Slot-ul CI+ și Tuner-ul digital (DVB-T2/C/S2) înlocuiesc clasicul decodor extern, util la recepționarea canalelor Tv în format HD sau Digital.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, LG 32LJ500U reprezintă un televizor convenabil de generație recentă, datorită raportului favorabil dintre calitate și preț.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2017
  • Accesibil
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.