LG 32LH510B – televizor accesibil şi modern de generaţie nouă

LG 32LH510B este un model recent de non Smart Tv LED, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate foarte avantajos. Reprezintă un dispozitiv accesibil şi modern, foarte uşor de integrat în stilul de decor al oricărei locuinţe.

Ei bine, noul televizor cu tehnologie Triple XD Engine şi cu funcţie de monitor are capacitatea de a furniza un conţinut video/audio de calitate foarte bună. Chiar dacă nu beneficiază de funcţii şi de caracteristici inteligente, asigură o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

Acest model 32LH510B este prezent de curând şi în magazinul online eMag la doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, design-ul elegant şi modern îl integrează excelent în orice stil de decor şi de amenajare. Este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 4.7kg şi măsoară standard fără suport 734 x 474 x 172 (W x H x D) mm.

Datorită compatibilităţii sale Vesa de 200x200mm, dispozitivul de faţă poate fi montat şi pe perete cu ajutorul unui suport Tv potrivit.

Acelaşi televizor avantajos este comercializat online şi de către magazinele evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu LG 32LH510B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul LG a echipat noul televizor cu un ecran LED cu diagonala de 80 de centimetrii. Deţine un aspect de imagine de 16:9, un format High Definition la o rezoluţie de 1366x768p, precum şi o serie numeroasă de caracteristici avansate de imagine, precum: Dynamic Color Enhancer, PMI 300, Aspect Ratio, Active Noise Reduction şi Picture Mode.

Pe partea de sunet, integrează un sistem audio stereo de 12W (2 x 6W) putere. Pune la îndemână 6 moduri presetate de sunet (Game, Standard, Sport, Music, News şi Cinema), precum şi câteva caracteristici de sunet avansate (Virtual Surround şi Clear Voice).

Include un port HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart, o intrare antenă, o intrare video composite, o intrare component, RF In, Media Player USB integrat, Slot CI+ şi Tuner digital (DVB-T şi DVB-C).

Dat fiind faptul că deţine Media Player USB poate reproduce orice tip de fişier multimedia preferat direct de pe orice sursă de stocare externă.

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+ reuşesc să ţină locul decodorului extern clasic, util la receptarea posturilor Tv în format HD sau Digital.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, LG 32LH510B este un non Smart Tv LED din gama 2016, remarcat printr-un raport favorabil dintre calitate şi preţ.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80m
  • Modern
  • 2016
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.