Lenovo IdeaPad 310-15IKB – laptop Full HD cu configuraţie hardware puternică

Lenovo IdeaPad 310-15IKB reprezintă un laptop atractiv de generaţie nouă, un dispozitiv modern şi portabil echipat cu o platformă hardware bună şi bine echilibrată. Se dovedeşte a fi o soluţie ideală atât lucrului intens de la birou sau de acasă, cât şi celui de pe teren.

Ei bine, avem de-a face cu un model Free DOS, ce acceptă fără probleme atât sistemul de operare Windows, cât şi Linux.

În ceea ce îl priveşte durata de viaţă, vine dotat cu un acumulator Lithium-Polimer cu 2 celule, ce asigură o autonomie de lucru de până la 5-6 ore.

Acest model nou IdeaPad 310-15IKB poate fi achiziţionat din stocul magazinului eMag cu preţul de ofertă de 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design modern cu forme şi finisaje pefect definite. Este construit dintr-un plastic calitativ de culoare neagră, ce măsoară standard 379 x 22.9 x 260 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.2kg.

Acelaşi dispozitiv avantajos este disponibil şi în magazinele online Cel şi Flanco.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 310-15IKB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Lenovo a proiectat acest model din gama IdeaPad cu un ecran LED ce măsoară în diagonală 15.6 inch. Este un ecran calitativ de tip TN cu proprietăţi Glossy, ce oferă o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p.

La capitolul performanţe hardware, dăm peste un procesor Intel Core i5 – 7200U, provenit de pe recenta arhitectură Kaby Lake. Are 2 nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Mb, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.5GHz. Însă, dat fiind faptul că beneficiază de modul Turbo Boost, în cazuri extreme poate ajunge la maxim 3.1GHz.

În privinţa graficii, vine dotat atât cu placa video dedicată GeForce 920MX, cât şi cu procesorul integrat HD Graphics 620 de la Intel. Cea dedicată beneficiază de chipset video de la nVidia, precum şi de o capacitate de memorie video de 2Gb de tip GDDR3.

Pune la îndemână o capacitate de memorie RAM de 8Gb de tip DDR4 (2,13GHz), precum şi o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD (5400rpm).

Vine dotat standard cu două difuzoare stereo HD Audio, cu o cameră Web, cu un microfon încorporat, cu un cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC, MMC), precum şi cu o unitate citire/scriere DVD-Rw.

Iar cât despre conectivitate, se laudă cu două porturi USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu un port HDMI, cu un port VGA, cu o ieşire audio, cu Bluetooth, cu LAN şi cu Wireless.

Concluzie:

Concluzionând, Lenovo IdeaPad 310-15IKB reprezintă un laptop portabil şi modern cu performanţe hardware avansate, ideal atât pentru acasă şi birou, cât şi pentru deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Full HD
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.