Lenovo IdeaPad 110-15ISK – laptop accesibil, portabil şi modern, cu performanţe hardware bune

Lenovo IdeaPad 110-15ISK este un laptop portabil şi modern de generaţie nouă, atractiv atât din punct de vedere al costului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al specificaţiilor. Reprezintă o soluţie ideală atât pentru activităţile de la birou, cât şi pentru lucrul de pe teren.

Ei bine, avem de-a face cu un dispozitiv Free DOS, ce poate fi instalat cu orice tip şi versiune de sistem de operare.

Vine dotat cu un acumulator de tip Lithium-Ion cu 4 celule (32WHrs), ce garantează o autonomie de până la 5 – 6 ore de activitate.

Acest model recent 110-15ISK este deja comercializat de către magazinul online eMag cu preţul avantajos de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm o construcţie modernă şi portabilă din plastic calitativ de culoare neagră. Prezintă forme şi finisaje bine definite, ce îi permit să ofere o manevrabilitate confortabilă în orice situaţie. Din punct de vedere tehnic, ar fi de spus că măsoară standard 377 x 22.9 x 264 (W x H x D) mm şi că are o greutate de doar 2.3kg.

Noul device se poate achiziţiona şi din magazinele online Altex, Flanco şi CEL.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 110-15ISK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest laptop Lenovo din gama IdeaPad beneficiază de un display de 15.6inch în diagonală de tip LED Backlight. Reprezintă un ecran Glossy (lucios) cu tehnologie TN, ce asigură o rezoluţie HD la 1366 x 768pixeli.

La nivel de performanţe hardware, deţine o platformă bună şi foarte bine echilibrată. Astfel, dăm peste procesorul Intel Core i3 – 6006U, conceput pe arhitectura Skylake. Are 2 nuclee, o tehnologie de fabricaţie de 14nm şi un Cache de 3Mb. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează standard de 2.0GHz.

În ceea ce îl reprezintă grafica, vine proiectat cu un procesor grafic integrat Intel HD 520 din seria GMA.

Pune la îndemână o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4 (2.13GHz), cât şi o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD cu 5400rpm.

Pe partea de dotări multimedia, dispune de două difuzoare HD Audio, de o cameră WEB de 0.3Mp, de o unitate DVD Rw, de un microfon încorporat, cât şi de un cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC şi MMC).

Ca şi conectivitate, se laudă cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu Bluetooth 4.1, cu Wi-Fi 802.11 ac şi cu LAN 10/100.

Concluzie:

În concluzie, Lenovo IdeaPad 110-15ISK se dovedeşte a fi un laptop accesibil, portabil şi modern, cu performanţe hardware bune şi extrem de bine echilibrate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Modern
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.