Lenovo 320-15IKBN – laptop Full HD cu sistem de operare Windows 10

Lenovo 320-15IKBN se pare a fi un laptop performant de generație nouă, potrivit perfect atât lucrului de birou, cât și celui din deplsare. Este un dispozitiv de calitate foarte bună, cu un design plăcut, ce reușește de fiecare dată să asigure o funcționalitate bună și confortabilă.

In ceea ce îl privește sistemul de operare, rulează din fabrică versiunea Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biți.

Este dotat cu un acumulator Lithium-Ion cu 2 celule, ce asigură o autonomie de lucru de până la 5 ore continuu.

Acest model nou 320-15IKBN poate fi procurat online din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 2.299 de lei (vezi preț actualizat).

Cat despre design, remarcăm o construcție atractivă cu forme și finisaje bine definite, totul fiind pe o nuanță de culoare neagră. Tehnic vorbind, cântărește în jur de 2.2kg și măsoară standard 378 x 22.9 x 260 (W x H x D) mm.

Este proiectat atât cu tastatură internațională, cât și cu numerică, având un touchpad generos cu suport multi-atingere.

Dispozitivul de față se regăsește și în stocul magazinelor online Flanco și CEL.

Imagini cu Lenovo 320-15IKBN:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul imagine, deține un display cu tehnologie TN ce masoară în diagonală 15.6 inch. Este un ecran anti-glare (mat) cu unghiuri bune de vizibilitate, ce oferă o rezoluție Full HD la 1920 x 1080 pixeli.

Ca și performanțe hardware, are la bază un procesor Intel Core i5 – 7200U, conceput pe arhitectura Kaby Lake. Are 2 nuclee, un Cache de 3Mb și o tehnologie de fabricație de 14nm. Rulează standard la o frecvență nominală de 2.5GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge la o frecvență de 3.1GHz.

Pe partea de memorie, dispune de o capacitate de 4Gb RAM de tip DDR3, cât și de o capacitate de memorie de stocare de 1Tb de tip HDD.

Grafica device-ului de față este asigurată de către placa video integrată HD Graphics 620 de la Intel.

La nivel de dotări multimedia, dăm peste două difuzoare audio stereo Dolby Audio, peste un microfon integrat, peste o cameră Web VGA, dar și peste o unitate DVD RW.

Cat despre conectivitate, se laudă cu conexiune Bluetooth 4.1, cu conexiune Wi-Fi 802.11 ac, cu conexiune LAN 10/100/1000, cu un port HDMI, cu două porturi USB 3.0, cu o ieșire audio, cu un port USB 3.1 Type C, cât și cu un cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDXC, SDHC și MMC).

Concluzie:

Concluzionand, Lenovo 320-15IKBN reprezintă un laptop portabil, modern și avantajos cu performanțe hardware excelente, potrivit fie pentru acasă, fie pentru deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Microsoft Windows 10 Home
  • Full HD
  • Modern
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.