LDK YD640VE40J – plită încorporabilă pe gaz cu aprindere electrică de la buton

LDK YD640VE40J este o plită încorporabilă pe gaz, lansată destul de recent pe piaţa electrocasnicelor de nişă de la noi. Reprezintă un real ajutor în bucătăria oricărei gospodine, dat fiind faptul că reuşeşte să garanteze un mod de utilizare confortabil şi sigur, cu rezultate pe măsură.

Aşadar, avem de-a face cu un produs electrocasnic de bucătărie alimentat cu gaz. Pune la dispoziţie 4 arzătoare de dimensiuni diferite cu aprindere electrică de la buton, 3 trepte de putere, precum şi mod de siguranţă a flăcării.

Acest model nou YD640VE40J este comercializat online deja de către cei de la eMag cu preţul de achiziţie de 649 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, prezintă o construcţie ultra-modernă din sticlă rezistentă şi calitativă. Este de culoare bej, cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară standard 5 x 59 x 51.5 (I x L x A) cm, cablul de alimentare având o lungime de 1m.

Imagini cu LDK YD640VE40J:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum am spus şi mai sus, noul model încorporabil de la LDK pune la dispoziţie 4 arzătoare puternice de dimensiuni diferite, cu 3 trepte de putere, precum: unul mic, două normale şi unul mare.

Ca şi proiectare, cel mic vine amplasat în partea din dreapta faţă, cel două normale în partea din stânga şi dreapta spate, iar cel mare în partea din stânga faţă.

În privinţa puterii calorice dezvoltate, în total furnizează 6.4kW. Individual, cel mic este de 0.9kW, cele două normale de câte 1.65kW fiecare, iar cel mare de 2.2kW.

Fiecare arzător în parte este dotat cu câte un grătar durabil din email, capabil să asigure o stabilitate bună vaselor de gătit.

Modul de siguranţă a flăcării are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, doar atunci când flacăra este stinsă accidental.

Cât despre control, în partea laterală din dreapta sunt poziţionate cele 4 butoane rotative cu aprindere electrică integrată.

Concluzie:

În concluzie, LDK YD640VE40J este o plită încorporabilă pe gaz cu aprindere electrică de la buton, ce reuşeşte să ofere un mod de utilizare sigur şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Sticlă bej
  • Modernă
  • Aprindere electrică
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.