Krups Espresseria Automatic EA815B – espressor de cafea automat cu râşniţă metalică integrată

Krups Espresseria Automatic EA815B reprezintă un espressor de cafea automat de generaţie nouă, potrivit perfect fie pentru acasă, fie pentru la serviciu. Este un aparat de cafea de calitate foarte bună, ce reuşeşte de fiecare dată să surprindă plăcut prin băuturi autentice savuroase şi delicioase.

Aşadar, avem de-a face cu un espressor automat de 1450W putere, echipat cu pompă de presiune de 15 bari. Vine dotat cu râşniţă de cafea metalică, cu compartiment pentru cafea de 260g, cu recipient pentru apă de 1.7l, cu afişaj LCD, având o capacitate pentru o singură ceaşcă.

Acest model nou Espresseria Automatic EA815B este disponibil deja în oferta celor de la eMag la preţul de achiziţie online de 1.319 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, se bucură de o construcţie interesantă, calitativă şi modernă, cu finisaje foarte bine definite. Este pe o nuanţă de culoare negru/argintiu, cântăreşte în jur de 9kg şi măsoară standard 245 x 330 x 365 (W x D x H) mm, cablul de alimentare având o lungime de 1 metru.

Modelul de faţă se poate procura online şi din oferta celor de la CEL.

Imagini cu Krups Espresseria Automatic EA815B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, are o capacitate pentru o singură ceaşcă de cafea, fiind capabil să funcţioneze atât cu cafea macinată, cât şi cu cafea boabe. Pentru cea boabe, deţine integrată o râşniţă de cafea metalică, cu posibilitatea setării gradului de măcinare (3 nivele).

Tot la capitolul funcţii, ar mai fi de menţionat opţiunea de setare a cantităţii de cafea, sistemul de decalcifiere, sistemul pentru Cappuccino, funcţia de autocurăţare, funcţia de memorare a 2 reţete favorite de cafea, funcţia de abur şamd.

Pe lângă recipientul pentru cafea de 260g, vine echipat şi cu o cameră variabilă de percolare cuprinsă între 6 – 9 gr. de cafea.

Mulţumită componentelor detaşabile, precum tăviţei de picături şi recipientului pentru zaţ, curăţarea şi igienizarea aparatului este una pe cât se poate de simplă şi de rapidă.

Funcţia pentru Cappuccino are rolul de a obţine cea mai autentică astfel de băutură, cu o spumă densă şi cremoasă.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Krups Espresseria Automatic EA815B este un espressor de cafea automat cu râşniţă metalică integrată, capabil să prepare întotdeauna o băutură proaspătă, aromată şi savuroasă.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1450W putere
  • 15 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.