KRUPS EA826E – espressor de cafea automat cu râşniţă integrată de 1450W putere

KRUPS EA826E se dovedeşte a fi un aparat de cafea automat, calitativ şi modern, capabil să prepare în cel mai scurt timp posibil o băutură autentică, delicioasă şi aromată. Se pare a fi un espressor de cafea de generaţie nouă, cu un design atractiv şi plăcut, ce îi permite să se integreze perfect în orice stil de design.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic de 1450W putere, echipat cu pompă de presiune de 15 bari. Pune la dispoziţie un afişaj digital LCD, un rezervor de apă de 1.7l, un rezervor de laptop, un compartiment pentru cafea de 260g, precum şi râşniţă de cafea integrată.

Acest model recent EA826E se poate procura din oferta magazinului de specialitate eMag cu preţul de 2.169 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se bucură de o construcţie de înaltă calitate, cu finisaje şi forme extrem de plăcute. Este pe o nuanţă de culoare argintiu/negru, are o greutate de aproximativ 10kg şi măsoară standard 29.5 x 36.3 x 39.0 (W x D x H) cm.

Datorită elementelor sale detaşabile, precum rezervorului de apă şi tăviţei de reziduri, curăţarea aparatului este una pe cât se poate de rapidă şi de uşoară.

Espressorul automat de faţă este disponibil online şi în magazinele evoMag şi CEL.

Imagini cu KRUPS EA826E:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam, noua variantă de la Krups are o putere de 1450W, necesitând astfel o alimentare la 220-240V, cu 50-60Hz.

Faptul că acceptă să fie alimentat cu cafea boabe, de fiecare dată va surprinde cu băuturi aromate şi prospete, preparare foarte rapid. Pentru acest lucru vine proiectat cu o râşniţă de cafea metalică, ce deţine 3 setări de râşnire.

În ceea ce îl privesc funcţiile, se laudă cu sistemul pentru Cappuccino, cu sistemul de încălzire Thermoblock Compact, cu funcţia de decalcifiere şi curăţare automată, cu funcţia de spumare a laptelui, cu funcţia de dozare perfectă, precum şi cu funcţia de abur.

Ar mai fi de menţionat faptul că deţine scurgere reglabilă (6 – 10.5 cm), duză de spumare a laptelui, sistem de filtrare Claris Aqua, un afişaj generos LCD cu operare intuitivă şamd.

Sistemul pentru Cappuccino are rolul de a îmbina perfect aburul, laptele şi apă, astfel încât să prepare cea mai autentică şi delicioasă astfel de băutură.

Sistemul de încălzire Thermoblock Compact este ideal datorită faptului că de fiecare dată cafeaua este la o temperatură optimă, indiferent de momentul preparării.

Datorită acestor funcţii şi sisteme inteligente, espressorul de faţă are capacitatea de a prepară o gamă diversificată de băuturi autentice, precum: espresso, cafea, strong espresso, cappuccino, latte şi long coffe.

Opinii pro și contra:

În concluzie, KRUPS EA826E se dovedeşte a fi un espressor de cafea automat cu râşniţă metalică integrată, capabil să prepare rapid şi uşor cele mai aromate şi savuroase băuturi pe bază de cafea.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1450W putere
  • 15 bari
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.