KRUPS EA816570 – espressor de cafea automat cu râşniţă metalică încorporată

KRUPS EA816570 reprezintă un aparat automat de cafea, respectiv un espressor inteligent, calitativ şi modern, de ultimă generaţie. Cu siguranţă este o variantă ideală atât pentru acasă, cât şi pentru la serviciu, în ambele situaţii având capacitatea de a se integra fără probleme în orice stil de design.

Aşadar, vorbim despre un model automat de 1450W putere, echipat cu pompă de presiune de 15 bari. Beneficiază de râşniţă de cafea integrată, de rezervor de lapte, de compartiment pentru cafea de 260g, de rezervor de apă de 1.7l, precum şi de un afişaj ultra-modern de tip LCD.

Acest model recent EA816570 este disponibil deja în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul de achiziţie de 1.539 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile estetice, se bucură de o construcţie extrem de plăcută, ce deţine forme şi detalii bine definite. Este pe o nuanţă de culoare roşie, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 245 x 330 x 365 (W x D x H) mm.

Noul aparat de cafea automat se poate procura online şi din oferta celor de la evoMag, Altex şi CEL.

Imagini cu KRUPS EA816570:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de remarcat faptul că acest nou espressor automat de cafea de la KRUPS acceptă să funcţioneze atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată. Pentru cafeaua boabe pune la îndemână o râşniţă metalică încorporată, cu 3 nivele de măcinare a boabelor de cafea.

În ceea ce îl privesc funcţiile şi sistemele speciale, ar fi de menţionat funcţia de autocurăţare, sistemul Thermoblock Compact (CTS), sistemul pentru Cappuccino cu recipient din inox şamd.

Sistemul Compact Thermoblock are rolul de a asigura o temperatură ideală încă de la prima băutură preparată.

Sistemul special pentru Cappuccino presupune o temperatură optimă de 70°C pentru a obţine o băutură densă cu o spumă de lapte fină. Odată cu acest sistem vine şi un recipient din inox dedicat (XS6000), ce garantează păstrarea optimă a laptelui.

Mulţumită componentelor sale detaşabile, precum rezervorului de apă şi tăviţei reziduale, curăţarea aparatului se dovedeşte a fi una pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Opinii pro și contra:

În concluzie, KRUPS EA816570 este un aparat de cafea automat cu râşniţă metalică încorporată, ce reuşeşte de fiecare dată să obţină cele mai delicioase şi autentice băuturi pe bază de cafea.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1450W putere
  • 15 bari
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.