Indesit THP 642 IX I EE – plită încorporabilă cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică

Indesit THP 642 IX I EE reprezintă o plită încorporabilă din inox, extrem de calitativă şi de eficientă, ce reuşeşte cu brio să se integreze în orice decor de bucătărie. Funcţiile acesteia îi permit să asigure un proces de gătit pe cât se poate de sigur şi de confortabil.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic de bucătărie alimentat pe gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Pune la îndemână 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi mod de siguranţă a flăcării.

Acest model recent THP 642 IX I EE este comercializat online de către magazinul eMag cu doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, remarcăm un design calitativ şi modern realizat în totalitate din inox. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 8.8kg şi măsoară standard o înălţime de 3.8cm, o lăţime de 59cm şi o adâncime de 51cm.

Imagini cu Indesit THP 642 IX I EE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, producătorul a echipat modelul de faţă cu 4 zone de gătit diferite, precum: una mică, una mare şi două normale.

Aceste zone pentru gătit sunt poziţionate astfel: cea mică în partea din dreapta faţă, cea mare în partea din dreapta spate, iar cele două normale în partea din stânga faţă şi spate.

În privinţa puterii, toate cele 4 dezvoltă maxim 7.3kW. Individual, cel mic dezvoltă 1kW, cel mare 3kW, iar cele două normale câte 1.65kW fiecare.

Deasupra zonelor de gătit sunt proiectate două grătare emailate de culoare neagră. Se dovedesc a fi extrem de calitative şi rezistente, garantând o stabilitate extraordinară tuturor vaselor pentru gătit.

Cât despre aprinderea arzătoarelor, acestea deţin aprindere integrată putând fi acţionate de la buton, chiar şi cu o singură mână.

La capitolul siguranţă, se laudă cu vâlve de siguranţă. Acestea au rolul de a opri automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Indesit THP 642 IX I EE este o plită încorporabilă din inox, alimentată cu gaz şi cu aprindere electrică, ce reuşeşte să asigure un mod de gătit confortabil şi sigur.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Valve de siguranţă
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.