Indesit DFG15B10 – maşină de spălat vase independentă din clasa A+

Indesit DFG15B10 se pare a fi una dintre cele mai ieftine maşini de spălat vase standard de pe piaţă. Reprezintă un model de calitate foarte bună, modern şi eficient, capabil să asigure de fiecare dată rezultate bune obţinute într-un mod economic şi silenţios.

Aşadar, discutăm despre o variantă independentă cu control mecanic din clasa de eficienţă energetică A+. Are o capacitate de încărcare pentru 13 seturi, 5 programe de spălare, numeroase funcţii şi sisteme, cât şi un afişaj simplist LED.

Acest model recent DFG15B10 se poate achiziţiona online din stocul celor de la eMag cu preţul accesibil de numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie independentă simplistă cu finisaje şi forme bine definite. Este pe o nuanţă de culoare albă, are o greutate de aproximativ 47kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm.

Modelul de faţă este prezent şi în magazinele online evoMag şi Altex.

Imagini cu Indesit DFG15B10:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte consumul de resurse, se dovedeşte a fi foarte avantajoasă datorită clasei energetice A+. Astfel, consumul de curent electric înregistrat este de 295kWh/an şi de numai 1.04kWh/ciclu de spălare. Cât despre consumul de apă, înregistrează o medie anuală de 3080l/an şi în jur de 11l/ciclu de spălare.

La capitolul zgomot înregistrat în timpul utilizării, maxima nivelului acustic este de doar 49dB(A).

Cele 5 programe eficiente şi econimice de spălare ale acestui model sunt: programul Intensiv, programul Rapid, programul Bio/Eco, prgoramul Înmuiere şi programul Normal.

Pe partea de funcţii şi sisteme speciale, ar fi de menţionat protecţia contra inundaţiilor, indicatorul pentru sare, funcţia de programare întârziată (24h) – Delay Timer, funcţia de decalcifiere reglabilă şamd.

Iar ca şi accesorii, vine împreună cu un coş reglabil pe înălţime, cu un coş pentru tacâmuri şi cu un compartiment pentru sare.

Concluzie:

Concluzionând, Indesit DFG15B10 este o maşină de spălat vase independentă, accesibilă şi calitativă, ce reuşeşte întotdeauna să obţină rezultate ireproşabilă indiferent de gradul de murdărie al veselei.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 13 seturi
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.