HP 250 G6 – laptop Full HD cu performanțe hardware avansate

HP 250 G6 este un laptop bun de generație recentă, ce beneficiază atât de un design portabil și modern, cât și de o configurație hardware bine echilibrată. Se dovedește a fi o soluție ideală atât pentru birou, cât și pentru deplasare, în oricare dintre situații asigurând o funcționalitate impecabilă.

Ei bine, discutăm despre o variantă Free DOS, ce acceptă fără probleme orice sistem și versiune de sistem de operare.

Ca și autonomie de lucru, vine proiectat cu un acumulator Lithium Ion cu 3 celule, pentru o durată de activitate de până la 5-6 ore.

Acest model 250 G6 se poate achiziționa deja din oferta magazinului online eMag cu prețul avantajos de 2.499 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm un design portabil cu forme și finisaje bine definite. Este construit integral din plastic calitativ de culoare argintie, ce cântărește în jur de 1.86kg și măsoară standard 380 x 23.8 x 253.8 (W x H x D) mm.

Este de remarcat faptul că deține atât tastatură internațională, cât și numerică, precum și un generos touchpad cu suport multi-touch.

Device-ul de față este deja prezent online și în magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu HP 250 G6:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pe partea de video, vine proiectat cu un display TN LCD LED ce măsoară o diagonală de 15.6 inch. Este un ecran anti-glare (mat), ce oferă un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080p.

La capitolul performanțe hardware, dăm peste un procesor Intel Core i5, model 7200U, provenit de pe arhitectura Kaby Lake. Are două nuclee, un Cache de 3Mb și o tehnologie de fabricație de 14nm, frecvența nominală fiind de 2.5GHz. Însă, datorită modului Turbo Boost poate crește până la 3.1GHz.

Ca și grafică, vine echipat cu placa video integrată HD Graphics 620 de la Intel.

In ceea ce îl privesc memoriile, deține o capacitate de memorie RAM de 8Gb de tip DDR4, cât și o capacitate de memorie de stocare de tip SSD de 256Gb.

La nivel de conectivtiate și porturi, pune la dispoziție conexiune Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac), conexiune LAN (10/100/1000), conexiune Bluetooth 4.2, un port HDMI, un port VGA, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0 și o ieșire audio.

Iar ca și dotări multimedia, integrează două difuzoare audio stereo – HD Audio, o unitate optică DVD-Rw, un microfon integrat, cât și un cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC și SDXC).

Concluzie:

Concluzionand, HP 250 G6 se dovedește a fi un laptop avantajos de ultimă generație, ideal atât pentru lucrul intens de la birou, cât și pentru activitățile de pe teren.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bun
  • Free DOS
  • Accesibil
  • Portabil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.