Hotpoint XH8 T2I W – combină frigorifică cu sistem de dezgheţare automat din clasa A++

Hotpoint XH8 T2I W reprezintă o combină frigorifică avantajoasă, încăpătoare şi eficientă, ce reuşeşte să ofere un spaţiu optim de depozitare tuturor tipurilor de alimente. Este un aparat frigorific de calitate foarte bună, cu un design plăcut şi modern, ce se integrează perfect în decorul oricărei bucătării.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic de bucătărie, încadrat în clasa de eficienţă energetică A++. Se laudă cu sistem de răcire Full No Frost, dar şi cu sistem de dezgheţare automat atât la frigider, cât şi la congelator.

Pune la dispoziţie un volum net total de 340l, dintre care 235l sunt ai frigiderului, iar restul de 105 ai congelatorului.

Acest model recent XH8 T2I W poate fi achiziţionat din magazinul online eMag cu preţul de avantajos de numai 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, se bucură de o construcţie atrăgătoare cu forme şi finisaje moderne, totul fiind pe o nuanţă de culoare albă. Uşile deţin sistem reversibil şi menere integrate vertical, deschiderea standard fiind pe partea dreaptă. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 70kg şi că măsoară standard 189 x 60 x 68 (I x L x A) cm.

Noul aparat frigorific este prezent şi în ofertele celor de la CEL şi Flanco.

Imagini cu Hotpoint XH8 T2I W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că specialiştii au clasificat-o în clasa energetică A++, consumul mediu de curent electric înregistrat anual este de numai 273kWh.

Frigiderul de 235l se laudă cu sistem automat de dezgheţare, precum şi cu iluminare interioară (Dual LED Light). Acesta pune al îndemână 3 compartimente separate prin rafturi din sticlă, un compartiment pentru unt şi brânzeturi, un compartiment pentru legume şi fructe, 4 rafturi pe uşă, un suport pentru sticle şi un suport pentru ouă.

Congelatorul de 105l de asemenea se bucură de proces automat de dezgheţare, având o capacitate de congelare de până la 10kg/24h. Acesta pune la dispoziţie 3 comaprtimente super generoase, dintre care unul este XXL.

În ceea ce îl privesc funcţiile şi sisteme din dotare, beneficiază de funcţia Eco, de funcţia de super congelare, de funcţia de super răcire, de sistemul anti-bacterian şi de sistemul de avertizare pentru uşă deschisă.

Ar mai fi de menţionat faptul că deţine un singur compresor, precum şi că nivelul de zgomot maxim înregistrat în timpul utilizării este de doar 38dB.

Concluzie:

Concluzionând, Hotpoint XH8 T2I W este o combină frigorifică cu sistem de dezgheţare automat, ce reuşeşte să asigure un mediu optim şi generos tuturor tipurilor de alimente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A++
  • Sistem de dezgheţare automat
  • Full No Frost
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *