Hotpoint RPG 846 DD EU – maşină de spălat rufe performantă din clasa A+++

Hotpoint RPG 846 DD EU se dovedeşte a fi una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe din categoria modelelor cu încărcare frontală. Spune asta datorită faptului că aparţine clasei energetice A+++, precum şi că reuşeşte să surprindă extrem de plăcut prin rezultate foarte bune la spălare şi centrifugare.

Ei bine, discutăm despre un aparat electrocasnic modern şi accesibil, de calitate foarte bună. Are o capacitate de încărcare de până la 8kg, o viteză de 1400rpm la centrifugare, 16 programe de spălare, precum şi un afişaj digital generos de tip LCD.

Acest model recent RPG 846 DD EU este deja prezent în oferta online a celor de la eMag la preţul de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, prezintă o construcţie plăcută, clasică şi calitativă, pe un fond de culoare albă. Aspectul modern o integrează fără probleme în orice stil de decor şi de amenajare. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 74kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 60.5 (IxLxA) cm. Ar mai fi de spus că tamburul are un volum de 62l şi că nivelul de zgomot de la spălare este de maxim 53dB(A), respectiv de 81dB(A) la centrifugare.

Imagini cu Hotpoint RPG 846 DD EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei de eficienţă energetică A+++, consumul de curent electric mediu înregistrat anual este de numai 138kWh. Iar cât despre consumul mediu anual de apă, înregistrează în jur de 11.220l.

După cum spuneam şi mai sus, se laudă cu 16 programe de spălare, foarte eficiente şi economice, precum: programul lenjerie, programul Turbo, programul Baby, programul Power, programul consum energetic redus, programul Mix, programul Antialergic şamd.

La capitolul sisteme de siguranţă, beneficiază de sistemul de blocare panou de control (pentru cei mici), de sistemul de siguranţă OverFlow şi de sistemul de blocare instantanee a uşii.

Iar cât despre funcţiile speciale, se bucură de funcţia Direct Injection, de funcţia Digital Motion, de funcţia Super Wash, de funcţia Super Silent, de termostat reglabil, de motor Inverter, de funcţia de selectare a centrifugării şi de opţiunea de programare întârziată.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Hotpoint RPG 846 DD EU reprezintă un aparat electrocasnic de bună calitate din clasa energetică A+++, capabil să garanteze rezultate excepţionale la spălare şi centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • 16 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.