Hotpoint LTB6B019C – maşină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A+

Hotpoint LTB6B019C se pare a fi un nou model de maşină de spălat vase de tip complet încorporabilă, cu performanţe superioare la spălare. Se integrează excelent în orice stil de decor, având capacitatea de a garanta rezultate impresionante întotdeauna.

Pune la îndemână o capacitate de încărcare de până la 13 seturi, 6 programe de spălare, 2 coşuri, numeroase opţiuni şi funcţii, precum şi un afişaj digital modern de tip LED cu control electronic.

Acest model LTB6B019C este de curând prezent şi în oferta celor de la eMag, fiind comercializat online cu doar 1.149 de lei (vezi preţ actuzalizat).

Din punct de vedere estetic, aşa cum am spus este un aparat electrocasnic complet încorporabil. Este de culoare albă, măsoară standard 82 x 59.5 x 57 (IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 33.5kg, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de maxim 49dB(A).

Acelaşi model total încorporabil poate fi achiziţionat online şi din magazinul de specialitate CEL.

Imagini cu Hotpoint LTB6B019C:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aparatul electrocasnic de faţă este încadrat de către specialişti în clasa energetică A+. Astfel, înregistrează un consum energetic de numai 1.04kWh/ciclu de spălare şi în jur de 11l/ciclu de spălare de apă.

Aşa cum am spus şi mai sus, pune la dispoziţie o listă cu 6 programe de spălare, precum: programul Intensiv la 70°C (2 ore şi 30 de minute), programul Bio/Eco (3 ore şi 10 minute), programul Normal (2 ore), programul Delicat (1 ora şi 30 de minute), programul Express (40 de minute) şi programul Prespălare (10 minute).

Pe partea de extra opţiuni, deţine opţiunea de încărcare la jumătate, precum şi funcţia de selectare a nivelului de temperatură (40-70°C).

Iar ca şi funcţii speciale, se bucură de protecţie contra inundaţie, de sistem reglabil al coşului superior, de indicator luminos alimentare sare, de indicator luminos presiune clătire şi de element ascuns de încălzire.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Hotpoint LTB6B019C reprezintă o maşină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A+, ce garantează o funcţionalitate ireproşabilă cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • LED
  • A+
  • 13 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.