Hotpoint LSB 5B019 X EU – maşină de spălat vase semi-încorporabilă din clasa A+

Hotpoint LSB 5B019 X EU reprezintă o maşină de spălat vase semi-încorporabilă, ce reuşeşte să se integreze destul de bine în decorul oricărei bucătării. Este un aparat electrocasnic avantajos, atât din punct de vedere al performanţelor la spălare, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse.

Ei bine, vorbim despre un produs din clasa de eficienţă energetică A+. Are o capacitate de încărcare de până la 13 seturi, 5 programe de spălare eficiente şi economice, precum şi funcţii şi sisteme avansate.

Acest model recent LSB 5B019 X EU este prezent şi în stocul celor de la eMag, comercializat cu doar 1.219 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un aspect plăcut şi interesant de tip parţial încorporabil. Este de culoarea inoxului, cântăreşte în jur de 35.5kg şi măsoară standard o lăţime de 59.5cm, o adâncime de 57cm şi o înălţime de 82cm. Ca şi nivel de zgomot, în timpul utilizării înregistrează maxim 49dB(A).

Aceeşi maşină de spălat vase se poate procura online şi de la Flanco.

Imagini cu Hotpoint LSB 5B019 X EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că aparţine clasei energetice A+, consumul înregistrat de curent electric este de doar 1.04kW/ciclu de spălare şi de 295kWh/an. Iar ca şi consum de apă înregistrat, ar fi de 11l/ciclu de spălare şi de 3080l/an.

Aşa cum am spus, pune la îndemână 5 programe de spălare, precum: programul Normal (2 ore), programul Intensiv (2 ore şi 30 de minute), programul Bio/Eco (3 ore şi 10 minute), programul Express 40′ (40 de minute) şi programul Încărcare la jumătate (1 ore şi 20 de minute).

În privinţa sistemelor şi funcţiilor speciale, pune la îndemână 2 nivele de temperatură, element de încălzire ascuns, indicator luminos de presiune la clătire, precum şi indicator sare.

Cât despre accesorii, vine împreună cu un coş reglabil pe înălţime şi cu un compartiment pentru sare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Hotpoint LSB 5B019 X EU se dovedeşte a fi un produs electrocasnic de bucătărie avantajos şi economic, capabil să ofere rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 5 programe
  • A+
  • 13 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.