Hotpoint ENBLH19211FW – combină frigorifică Full No Frost din clasa A+

Hotpoint ENBLH19211FW reprezintă un aparat frigorific de generație nouă, respectiv o combină frigorifică cu sistem de răcire Full No Frost și cu mod de dezghețare automat. Este un produs calitativ, modern și performant, ce oferă un spațiu de depozitare generos și optim.

Ei bine, avem de-a face cu o variantă provenită din clasa de eficiență energetică A+. Se laudă cu un volum brut total de 486l și cu unul net total de 450l, dintre care 302l sunt ai frigiderului, iar restul de 148l ai congelatorului.

Acest model recent ENBLH19211FW poate fi procurat și online din oferta magazinului de specialitate eMag cu prețul avantajos de 1.899 de lei (vezi preț actualizat).

În ceea ce privește design-ul, observăm o construcție simplistă cu forme și detalii bine definite, totul fiind pe un fond de culoare albă. Standard, ușile au deshidere pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind proiectate vertical.

Ca și detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 96 kg și că măsoară standard 195.5 x 70 x 71.5 cm.

Aceeași combină frigorifică este prezentă online și în oferta celor de la Flanco și evoMag.

Imagini cu Hotpoint ENBLH19211FW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum am spus și mai sus, discutăm despre un aparat frigorific cu sistem de răcire Full No Frost din clasa energetică A+, ce înregistrează un consum de curent electric de numai 438kWh/an.

Frigiderul proiectat în partea superioară are sistem de dezghețare automat, fiind alcătuit din: 3 rafturi pe ușă, din 3 sertare ajustabile din sticlă securizată, din două compartimente pentru fructe și legume și dintr-un suport pentru ouă.

Congelatorul este situat în partea inferioară, având o capacitate de congelare de până la 18kg/24h. Acesta pune la îndemână o tavă pentru cuburi de gheață, precum și 3 compartimente ultra încăpătoare.

La nivel de funcții și sisteme, se laudă cu funcția Holiday (Vacanță), cu funcția de super-congelare, cu funcția de super-răcire, cu filtrul antibacterian, cu tehnologia Active Oxygen șamd.

Ar mai fi de menționat faptul că are o autonomie fără curent de până la 19 ore, că are un singur compresor, că deține agent frigorific N, SN, ST și T, dar și că nivelul de zgomot înregistrat în timpul funcționarii nu depășește pragul de 43dB.

Concluzie:

În concluzie, Hotpoint ENBLH19211FW este o combină frigorifică modernă de calitate foarte bună, capabilă să asigure un spațiu optim tuturor tipurilor de alimente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Full No Frost
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.