Horizon 48HL733F – Smart Tv LED cu ecran Full HD de 121cm în diagonală

Horizon 48HL733F este un televizor Smart de generaţie recentă, un dispozitiv inteligent evidenţiat prin funcţii şi caracteristici avansate. Se dovedeşte a fi o soluţie ideală în mod special pentru spaţiile şi camerele generoase, dat fiind faptul că deţine o diagonală imensă de 121cm.

Ei bine, avem de-a face cu un LED inteligent ce poate fi folosit şi pe post de monitor la diferite device-uri, precum la calculator, la consola de jocuri video şamd.

Faptul că deţine compatibilitate Vesa 400 x 400mm, îi pemite utilizatorului să îl monteze şi pe perete, pe un suport Tv potrivit.

Acest model 48HL733F este deja disponibil în stocul de oferte online al celor de la eMag la preţul de 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor estetice, remarcăm un design plăcut cu finisaje şi forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 13.5kg şi măsoară standard 1050 x 80 x 665 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 1050 x 190 x 705 (W x H x D) mm cu suport. În privinţa puterii consumate, înregistrează în jur de 66W.

Noul Smart Tv LED este prezent online şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Horizon 48HL733F:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

De acesta dată, producătorul a ales un ecran plat cu o diagonală generoasă de 121cm. Reprezintă un ecran Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080pix, ce beneficiază de un constrat dinamic de 4000:1, de o intensitate luminoasă de 300cd/mp, de un aspect de imagine de 16:9, precum şi de unghiuri de vizibilitate largi.

În ceea ce îl priveşte sonorizarea, are la bază două difuzoare audio integrate de 16W putere (2 x 8W). Ca şi caracteristici superioare de sunet, se bucură de Dolby Digital +, de Equalizer şi de Nicam Stereo.

Ca şi dotări de conectivitate, se laudă cu un port Scart RGB, cu un port USB, cu două porturi HDMI, cu o intrare component, cu minijack căşti, cu o intrare PC, cu RF In, cu o intrare antenă (Coaxial), cu Slot CI+, cu Media Player USB, cu TUner digital şi cu LAN (RJ-45).

Tuner-ul digital (DVB-T/C) şi Slot-ul CI+ au capacitatea de a recepta canalele Tv în format Digital sau HD, înlocuind astfel decodorul extern clasic.

Cât despre Media Player-ul USB integrat, acesta are rolul de a reda orice tip de conţinut foto/video/audio preferat direct de pe orice sursă externă de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Horizon 48HL733F reprezintă un televizor inteligent şi modern de generaţie nouă, ideal pentru camerele şi spaţiile generoase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • Modern
  • Full HD
  • Smart Tv
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.