Heinner HVC-V800PP – aspirator ieftin şi modern fără sac de colectare

Heinner HVC-V800PP se pare a fi unul dintre cele mai ieftine aspiratoare fără sac de pe piaţa de nişă din ţară noastră. Reprezintă un produs electrocasnic accesibil şi modern, ce se dovedeşte a fi extrem de util în locuinţa oricăruia dintre noi.

Ei bine, vorbim despre un model fără sac de 1200W putere. Realizează aspirare uscată pe diferite suprafeţe (covoare, parchet, podele dure etc), recipientul de colectare fiind de 2l.

Acest model nou HVC-V800PP se poate achiziţiona deja din magazinul de specialitate eMag cu numai 209 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior calitativ de dimensiuni reduse. Aspectul ergonomic nu doar că asigură o utilizare confortabilă, ci şi depozitare rapidă şi uşoară. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 6.3kg, deţine variator de putere, precum şi derualor automat pentru cablul de alimentare, ce are lungimea de 4.5m.

Acelaşi model convenabil se poate achiziţiona şi din oferta celor de la evoMag.

Imagini cu Heinner HVC-V800PP:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, discutăm despre un aparat electrocasnic de 1200W putere, ce necesită o alimentare la 220-240V, 50-60Hz.

Noul aspirator fără sac de la Heinner funcţionează pe baza sistemului ciclonic cu recipient de colectare al prafului cu capacitatea de 2l.

În ceea ce îl reprezintă sistemul de filtrare, integrează un filtru eficient şi calitativ de evacuare Hepa.

Ca şi nivel de zgomot înregistrat în timpul utilizării, maxima produsă este de <79dB.

Se laudă cu o putere de absorbţie de >190W, cu putere variabilă, precum şi cu următoarele accesorii: tijă metalică telescopică, o perie pentru praf, o perie pentru canapele şi cu un accesoriu 2 în 1 pentru locurile înguste.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Heinner HVC-V800PP se dovedeşte a fi un aspirator accesibil fără sac, capabil să asigure o utilizare eficientă şi comodă, precum şi o depozitare uşoară.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • 1200W putere
   • Putere de absorbţie: >190W
   • Pentru multi-suprafeţe
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.