Heinner HF-H212A+ – frigider cu două uşi din clasa de eficienţă energetică A+

Heinner HF-H212A+ se pare a fi unul dintre cele mai accesibile frigidere de pe piaţă, evidentat printr-un raport favorbil dintre calitate şi preţ. Reprezintă un aparat frigorific de calitate foarte bună, cu un aspect plăcut şi modern ce îi permite să se integreze excelent în orice stil şi decor de bucătărie.

Ei bine, avem de-a face cu un model cu două uşi încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Are un volum net total de 212l, dintre care 171l sunt ai frigiderului, iar restul de 41l ai congelatorului.

Acest model HF-H212A+ este deja prezent online în oferta celor de la eMag la preţul avantajos de numai 789 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, remarcăm o construcţie simplistă pe o nuanţă de culoare albă, cu forme şi finisaje bine definite. Dispune atât de sistem reversibil, cât şi de mânere exterioare verticale, deschiderea standard a uşilor fiind pe partea dreaptă. Tehnic vorbind, are o greutate de aproximativ 45kg şi măsoară standard 143 x 55 x 58 (I x L x A) cm.

Aceeaşi variantă se regăseşte şi în ofertele celor de la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Heinner HF-H212A+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei energetice A+, consumul de curent electric mediu anual înregistrat de către acest frigider este de doar 219l.

Frigiderul are sistem de decongelare automat şi iluminare interioară pe LED (1 x 1W), fiind alcătuit din: 3 rafturi ajustabile din sticlă securizată, din 4 suporturi pe uşă, dintr-un suport pentru sticle, dintr-un suport pentru ouă şi dintr-un compartiment pentru fructe şi legume.

Congelatorul are sistem de dezgheţare manual, precum şi o capacitate de congelare de până la 2kg/24h. Pune la îndemână două compartimente separate printr-un raft din sârmă, dar şi o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de menţionat faptul că are un singur compresor, că are termostat reglabil, că deţine agent de răcire R600a, că are clasă climatică ST, dar şi că autonomia fără curent poate ajunge până la 20 de ore.

Concluzie:

Concluzionând, Heinner HF-H212A+ se dovedeşte a fi un frigider cu două uşi de calitate foarte bună, modern şi accesibil, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Modern
  • Sistem de răcire static
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.