Heinner HC-290A+ – combină frigorifică de buget din clasa A+

Heinner HC-290A+ reprezintă una dintre cele mai accesibile combine frigorifice ale momentului, comercializată la un preţ de achiziţie competitiv. Este un produs frigorific calitativ şi modern, capabil să se integreze cu uşurinţă în orice stil şi decor de amenajare.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă de buget încadrată în clasa energetică A+. Are un volum total brut de 297l şi unul net de 288l, dintre care 205l sunt ai frigiderului şi 83l ai congelatorului.

Acest model nou HC-290A+ este deja comercializat de către magazinul online eMag cu preţul avantajos de doar 1.079 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct devedere al aspectului, se bucură de o construcţie calitativă cu forme şi finisaje moderne şi elegante. Este de culoare albă, măsoară standard 185 x 59 x 55.1 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 65kg. Uşile cu deschidere standard pe partea dreaptă beneficiază de sistem reversibil, precum şi de mânere orizontale încorporate.

Aparatul frigorific de faţă este prezent online şi în magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu Heinner HC-290A+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei de eficienţă energetică A+, aparatul electrocasnic de faţă reuşeşte să înregistreze un consum mediu de curent electric de numai 277kWh/an.

Frigiderul de 205l are sistem de dezgheţare manual şi iluminare interioară, fiind alcătuit din: 4 rafturi din sticlă securizată, din 4 suporturi din plastic pe uşă, dintr-un compartiment de tip lădiţă pentru legume şi fructe şi dintr-un suport pentru ouă.

Congelatorul de 83l are sistem de dezgheţare manual, precum şi o capacitate de congelare de până la 4kg/24 ore. Acesta este alcătuit din 3 compartimente încăpătoare şi dintr-o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Se laudă cu sistem de anti-bacterian, cu sistem acustic de avertizare pentru uşă deschisă, cu control mecanic cu termostat ajustabil, dar şi cu un nivel de zgomot redus de până la 43dB.

Ar mai fi de spus că are sistem de răcire clasic, un singur compresor, clasă climatică N, ST, T, agent de răcire R-600a, precum şi cablu de alimentare cu lungimea de 2m.

Concluzie:

În concluzie, Heinner HC-290A+ este un aparat frigorific de buget, accesibil şi eficient, ce reuşeşte să asigure un mediu optim tuturor tipurilor de alimente depozitate la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.