Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter – sistem de climatizare cu control Wi-Fi de 12.000 BTU din clasa A++

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter este un aparat de aer condiţionat ultra-modern, calitativ şi inteligent, ce reuşeşte să se integreze extraordinar de bine în orice stil de design interior. Reprezintă un produs electrocasnic performant, echipat cu numeroase sisteme şi funcţii, ce îl fac capabil să asigure un mediu ambiant perfect.

Aşadar, vorbim despre un model cu tehnologie Inverter încadrat în clasa de eficienţă energetică A++. Deţine compresor rotativ, filtru anti praf şi filtru catalizator rece, precum şi 4 trepte de ventilare.

Capacitatea generală de încălzire/răcire de 12.000 BTU îl recomandă în mod special spaţiilor cu o suprafaţă acoperită de până la 35mp.

Acest model recent HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter poate fi procurat din magazinul online eMag cu preţul de achiziţie de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, prezintă o construcţie calitativă, elegantă şi modernă, cu sistem de prindere pe perete. Poartă detalii şi forme perfect definite, unitatea interioară fiind pe o nuanţă de culoare aurie, iar cea exterioară de culoare albă. Unitatea interioară reuşeşte să confere un aer elegant prin prisma finisajelor sale, având o greutate de 9.9kg şi măsurând 89.7 x 31.2 x 18.2 (L x l x H) cm. Unitatea internă, cântăreşte în jur de 29.1kg şi măsoară standard 80 x 33.3 x 55.4 (L x l x H) cm.

Imagini cu Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa debitului de aer, unitatea internă înregistrează 500 m³/h, iar cea externă 2000 m³/h.

Ca şi zgomot produs în timpul funcţionarii, nivelul maxim înregistrat de către unitatea interioară este de doar 49dB, iar cel de către unitatea exterioară de maxim 60dB.

Ar fi de menţionat faptul că la răcire temperatura minimă este de -15°C şi de maxim 50°C, iar la încălzire de -20°C şi de maxim 30°C.

Privind coeficientul de randament sezonier, la racrie SEER este de 6.9kW, iar la încălzire SCOP de 4.1kW.

Cât despre funcţiile aparatului, pune la îndemână funcţia de dezumidificare (1.2l/h), funcţia de răcire/încălzire, funcţia de control prin Wi-Fi, funcţia de control din telecomandă, funcţia Eco, funcţia de Auto curăţare, funcţia de autodiagnosticare şamd.

Ar mai fi de spus că deţine agent de răcire R410A, că necesită o alimentare la 220-240V (50-60Hz), precum şi că deţine o capacitate nominală de 1095W la răcire şi de 1117W la încălzire.

Concluzie:

În concluzie, Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter se dovedeşte a fi un sistem de climatizare performant, ultra-modern şi calitativ, ce reuşeşte să obţină un mediu optim ambiant.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • Wi-Fi Control
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.