Heinner CH-400 – hotă tradiţională de buget cu 2 motoare

Heinner CH-400 se pare a fi una dintre cele mai ieftine hote tradiţionale de pe piaţă, cu un raport preţ-calitate avantajos. Reprezintă un produs electrocasnic standard pentru bucătărie, ce reuşeşte să asigure o absorbţie eficientă, silenţioasă şi economică.

Ei bine, vorbim despre un model tradiţional provenit din clasa de eficienţă energetică E. Deţine două motoare de 80W putere fiecare, lampă de iluminare cu halogen, 3 trepte de vitează a absorbţiei, două filtre de grăsime metalice, cât şi control mecanic de la butoane „push”.

Acest model CH-400 este comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu numai 189 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie simplistă cu finisaje şi forme bine definite. Este de culoare albă, măsoară standard 15 x 60 x 50 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 9kg. Cât despre diametrul burlanului de evacuare, acesta măsoară 120mm.

Acelaşi model tradiţional este disponibil online şi în magazinele CEL, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Heinner CH-400:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că este încadrată de către specialişti în clasa energetică E, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este de doar 101kWh.

Este de reţinut faptul că cele 3 trepte de reglare a vitezei de absorbţie influenţează direct şi nivelul acustic. Astfel, zgomotul atins este de minim 64dB şi de maxim 70dB.

La capitolul capacitate de absorbţie, volumul minim este de 219mc/h, iar cel maxim de 347.4mc/h.

Aşa cum am spus, în partea inferioară integrează o lampă de iluminare cu LED de 2.5W putere.

Cât despre filtrare, beneficiază de două filtre de grăsime din aluminiu, ce permit să fie curăţate periodic chiar şi în maşina de spălat vase.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Heinner CH-400 este o hotă strandard tradiţională de buget, ce reuşeşte să se integreze perfect în orice stil de bucătărie, asigurând o absorbţie eficientă şi silenţioasă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă tradiţională
  • 3 trepte de viteză
  • Filtre metalice
  • 2 motoare
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.