Hansa ZWM 407IH – maşină de spălat vase standard din inox

Hansa ZWM 407IH reprezintă un model recent de maşină de spălat vase standard din inox, cu capacitatea de a asigura rezultate peste limita aşteptărilor. Este un aparat electrocasnic de generaţie nouă, cu un aspect plăcut şi elegant, foarte uşor de integrat în orice decor de bucătărie.

Ei bine, vorbim despre un produs din clasa energetică A+ de 2100W putere. Se laudă cu o capacitate de încărcare pentru 9 seturi, cu 7 programe de spălare economice şi eficiente, cu două coşuri, precum şi cu un afişaj digital LED cu control mecanic.

Acest model ZWM 407IH este comercializat online de către eMag cu preţul de achiziţie avantajos de 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, prezintă o construcţie modernă de calitate foarte bună integral concepută din inox. Cântăreşte în jur de 40kg şi măsoară standard 84.5 x 44.8 x 60 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului produs la utilizare fiind de maxim 47dB(A).

Imagini cu Hansa ZWM 407IH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, noua variantă de la Hansa este prevăzută în clasa energetică A+, unde consumul de curent electric înregistrat este doar 222kW/an şi de 0.78kW/ciclu de spălare. În privinţa consumului de apă, media anuală înregistrată este de 2520l şi de numai 9l/ciclu de splare.

Pune la dispoziţie o listă cu 7 programe de spălare, precum: programul Intensiv la 60°C (135 de minute), programul Rapid la 40°C (40 de minute), programul Bio/Eco la 50°C, programul Normal la 55°C (155 de minute), programul Prespălare (Înmuiere) (8 minute), programul Pahare la 40°C (110 minute) şi programul 1 ora la 62°C (60 de minute).

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu opţiunea de pornire temporizare (1-24h), cu opţiunea de încărcare pe jumătate, cu sistemul de blocare acces copii, cu sistemul de uscare cu aer fierbinte, cu sistemul de reglare sus-jos, cu protecţie împotriva inundaţiilor – Aqua Stop, cu semnal acustic terminare program, precum şi cu posibilitatea de a fi încorporată sub blatul mobilei de bucătărie.

Panoul de comandă poziţionat frontal este reprezentat de către un afişaj LED discret, precum şi de către alte indicatoare electronice privind programele, soluţia de clătire şi cantitatea de săruri.

Vine la pachet împreună cu un cordon de alimentare de 1.5 metrii, cu un furtun de alimentare cu apă de 1.5 metrii, cu un furtun de evacuare apă de 1.75 metrii, cu un coş pentru tacâmuri şi cu un compartiment pentru sare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Hansa ZWM 407IH este o maşină de spălat vase standard din inox, capabilă să obţină rezultate eficiente atât la spălare, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 7 programe
  • A+
  • Inox
  • 9 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.