Hansa UNIQ BOEB695010 – cuptor electric multifuncţional de 3100W putere

Hansa UNIQ BOEB695010 este un cuptor încorporabil de tip electric, cu un aspect ultra-modern şi elegant, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Reprezintă un aparat electrocasnic de calitate superioară, ce reuşeşte să garanteze un proces de gătit sigur şi confortabil.

Aşadar, vorbim despre un model multifuncţional de 3100W putere încadrat în clasa energetică A. Pune la îndemână 10 funcţii interesante şi utile, o capacitate de 65l, precum şi un afişaj plăcut de tip LCD cu control electronic.

Acest model nou BOEB695010 poate fi procurat online din oferta celor de la eMag cu preţul de achiziţie de 2.049 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, se bucură de o construcţie atrăgătoare cu finisaje şi forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare bej, cântăreşte în jur de 32kg şi măsoară standard 60 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm. Uşa cuptorului este construită dintr-un geam termorezistent cu strat triplu de sticlă. Ar mai fi de spus că beneficiază de funcţia de închidere şi deschidere amortizată, de mâner cu iluminare de fundal, precum şi de o serie de reţete predefinite.

Imagini cu Hansa UNIQ BOEB695010:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, noul cuptor electric Hansa are o putere totală de 3100W, fiind încadrat în clasa energetică A. Tot la capitolul putere, ar mai fi de menţionat încălzitorul superior de 900W, încălzitorul inferior de 1100W, încălzitorul inelar de 2000W şi Grill-ul electric de 2000W.

Câteva din cele 10 funcţii ale acestui aparat electrocasnic multifuncţional, ar fi: funcţia de preîncălzire rapidă, funcţia de decongelare, funcţia de super-Grill, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de Griil cu convecţie de aer, funcţia de ventilare şamd.

Pe partea de funcţii speciale, se laudă cu sistemul de curăţare uşoară a uşii, cu tehnologia I-Light Space, cu panou cu strat reflexiv, cu tehnologia I-Cool Front, cu termometru cu sondă, precum şi cu buton cu iluminare de fundal.

Interiorul cuptorului este conceput dintr-un strat de email extrem de uşor de igienizat, de culoare gri. Tot la interior dăm şi peste ghidajele telescopice standard, peste raftul din sârmă, peste ghidajele laterale demenotabile şi peste cele două tavi de coacere.

Concluzie:

În concluzie, Hansa UNIQ BOEB695010 este un cuptor multifuncţional electric de calitate înaltă, capabil să ofere un mod de utilizare confortabil şi sigur, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Performant
  • Modern
  • Multifuncţional (10)
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.