Hansa OKP631ZH – hotă decorativă din inox de tip încorporabilă

Hansa OKP631ZH este o hotă decorativă (turn) din inox provenită din gama aparatelor electrocasnice de bucătărie încorporabile. Reprezintă un model atrăgător atât ca design, cât şi ca performanţe privind capacitatea de absorbţie.

De această dată discutăm despre un model din clasa energetică E, ce deţine un singur motor de 140W putere. Include filtrul din aluminiu, lampă de iluminare dublă şi trei trepte de viteză, controlul acesteia fiind de tip mecanic.

Acest model OKP631ZH poate fi achiziţionat şi online din oferta celor de la eMag cu doar 359 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, prezintă un exterior modern şi elegant integral din inox. Fondul de culoare argintie o integrează fără probleme în stilul de decor al oricărei bucătării. Cât despre partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 9.5kg şi că masoară standard 64.4 – 105.4 x 60 x 50 (I x L x A) cm. Este de reţinut faptul că burlanul de evacuare măsoară un diametru de 150mm.

Aceeaşi hotă decorativă este prezentă şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Hansa OKP631ZH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, în ciuda faptului că specialiştii au prevăzut modelul de faţă în clasa energetică E, consumul de curent electric înregistrat este de numai 101.1kW/an.

Pune la îndemână o lampă de iluminare dublă de 40W putere (2 x 20W). Astfel, va garanta o iluminare puternică şi eficientă pe tot parcursul gătitului.

În ceea ce o priveşte nivelul de zgomot produs la utilizare, este de reţinut faptul că acesta diferă în funcţie de treapta de vitează selectată. Astfel, nivelul minim înregistrat este de 48dB, iar cel maxim de 66dB.

La capitolul volum de absorbţie, capacitatea minimă este de 182.4mc/h, iar cea maximă de 369.3mc/h.

În partea frontală a hotei este prevăzută atât sigla brand-ului, cât şi cele 4 butoane de control de tip soft touch: unul pentru lampa de iluminare şi 3 pentru treptele de viteză.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa OKP631ZH este o plită încorporabilă din inox de tip decorativă, cu capacitatea de garanta o absorbţie eficientă şi rapidă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 3 trepte de viteză
  • Inox
  • Accesibilă
  • Filtru din aluminiu
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.