Hansa OKP6222MH – hotă decorativă încorporabilă din inox

Hansa OKP6222MH reprezintă o hotă decorativă încorporabilă din inox, remarcată printr-un raport preţ-calitate favorabil. Se dovedeşte a fi un real ajutor în bucătărie, dat fiind faptul că reuşeşte să asigure o absorbţie eficientă, dar şi silenţioasă şi economică.

Aşadar, avem de-a face cu un model accesibil ca preţ, provenit din clasa de eficienţă energetică E. Deţine un singur motor de 180W putere, ce are 3 trepte de viteză a absorbţiei. Integrează lampă de iluminare dublă cu halogen, filtre de grăsime din aluminiu, precum şi de sistemul Space Filter.

Acest model de generaţie nouă OKP6222MH poate fi procurat online şi din oferta celor de la eMag cu doar 399 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, prezintă un design decorativ încorporabil ultra-modern din inox cu forme şi finisaje bine definite. Este de culoare argintie, are o greutate de aproximativ 10.5kg şi măsoară standard 100.8 x 60 x 50 (I x L x A) cm, diametrul burlanului de evacuare măsurând 150 mm.

Aceeaşi hotă decorativă din inox se regăseşte şi în magazinul de specialitate evoMag.

Imagini cu Hansa OKP6222MH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de curent electric, aceasta înregistrează o medie anuală de numai 108.6kWh/an.

Aşa cum am spus, este proiectată cu o lampă de iluminare dublă cu halogen, ce are o putere de 2 x 20W. Este ideală pe tot parcursul gătitului, consumul înregistrat fiind extrem de mic.

Pe partea de filtrare beneficiază de filtre de grăsime din aluminiu, ce permit periodic să fie curăţate chiar şi în maşina de spălat vase.

Este de menţionat faptul că cele 3 trepte de viteză modifică atât puterea de absorbţie, cât şi nivelul acustic.

Astfel, capacitatea de absorbţie minimă înregistrată este de 241mc/h, iar cea maximă de 414mc/h.

Iar ca şi nivel acustic, zgomotul minim produs la utilizare este de 48dB, iar cel maxim de 66dB.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa OKP6222MH este o hotă decorativă din inox de tip încorporabilă, ce reuşeşte să asigure o funcţionalitate bună, silenţioasă şi eficientă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă decorativă
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru din aluminiu
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.