Hansa Fine BOEI68471 – cuptor multifuncţional din inox de tip încorporabil

Hansa Fine BOEI68471 reprezintă un produs electrocasnic pentru bucătărie, respectiv un cuptor electric calitativ şi modern din inox. Construcţia atrăgătoare îi permite să se integreze fără probleme în orice design de bucătărie, completând perfect linia aparatelor electrocasnice.

Aşadar, avem de-a face cu un model multifuncţional din gama produselor încorporabile, încadrat în clasa de eficienţă energetică A. Deţine o capacitate generoasă de 72l, 10 moduri de gătire, afişaj digital, Grill, Timer, precum şi Ventilator.

Acest model recent BOEI68471 se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag cu preţul online de doar 849 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm un exterior plăcut şi modern din inox, ce poartă finisaje elegante perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare gri, cântăreşte aproximativ 30kg şi măsoară standard 59.5 x 57. 5 x 59.5 (I x L x A) cm.

Aparatul de faţă se regăseşte şi în oferta celor de la Cel şi evoMag.

Imagini cu Hansa Fine BOEI68471:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul cuptor electric multifuncţional de la Hansa are o putere de 2900W. Astfel, datorită clasei energetice A, înregistrează un consum de curent electric de numai 0.79kW/h.

La capitolul moduri de gătire, pune la dispoziţie următoarele: funcţia de decongelare, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de Ventilare şamd.

Iar cât despre funcţiile speciale, ar fi de menţionat funcţia de iluminare interioară, Timer-ul programabil, funcţia de autocurăţare cu aburi, programatorul electronic TS, sistemul de răcire al uşii etc.

Uşa este construită dintr-o sticlă termorezistentă reflexivă cu trei straturi, iar interiorul cuptorului dintr-un email calitativ extrem de uşor de curăţat.

În privinţa temperaturii de gătire, aceasta este cuprinsă între 50 – 250 grade C.

Cât despre control, panoul de comandă este proiectat în partea frontală, acolo unde se regăsesc două butoane de comandă, cât afişajul digital LED cu control electronic.

Concluzie:

În concluzie, Hansa Fine BOEI68471 se dovedeşte a fi un cuptor electric multifuncţional din inox, calitativ şi modern, provenit din gama aparatelor de bucătărie de tip încorporabile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (10)
  • Inox Antiamprentă
  • LED
  • A
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.